Hogyan tudom feldolgozni, hogy meghalt édesapám?
Ez az első eset, hogy közeli hozzátartozóm meghalt. Mindössze 54 éves volt. Csontvelőrákos volt, találtak neki donort, megtörtént az átültetés. Csakhogy még a kórházban elkapott egy hasmenéses vírust, 16 féle gyógyszert kapott, végül tönkrement az összes belső szerve, és meghalt. Hatalmasat csalódtam az orvostudományban, a szerencsében, vagy akár Istenben. (bár nem vagyok túl vallásos, de ha van is Isten, akkor nagyon kegyetlen). A doki azt mondta, hogy ezerből egy beteg kapja el ezt a vírust. Miért pont ő? Ráadásul 6 hónapig szenvedett a kórházban, vakon bízott az orvosokban, akik agyon böködték, túladagolták, majd magára hagyták. (Többször elesett éjszaka a wc-ben reggel találtak rá magatehetetlenül.) Végül kikötözték, hogy ne tudjon felkelni. Ráadásul rengeteg hálapénzt is adtunk, hátha az valamit segít. Persze elfogadták, de ennek ellenére így bántak vele.
Aki járt már hasonló cipőben, adjon tanácsot, hogy lehet ezt feldolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!