Szakítottál már ez miatt?
Éltél már olyan párkapcsolatban, ahol a párod több évig adogatott haza pénzt és minden segítséget amit csak lehet a családjának, még akkor is ha nektek sem volt sok? És ha közlöd vele az igazat, hogy csak sokszor kihasználja a családja, akkor még neki ál feljebb?
Egyszerűen nem vette észre, hogy milyen szerepet tölt be a családnál?
Mivel változott a helyzet?
Vagy sosem fog?
Juj sajnos ez a helyzet soha nem fog változni
Hasonló helyzetben voltam én is 5 évig várunk együtt és folyamatosan a szüleit/családját pénzelte amivel nem is lett volna probléma de folyamatosan azt a pénzt adta oda amit mi minden hónapban félre szeretünk volna tenni a jövőnk miatt .
Nem lett vége a pénzelésnek, többször szóltam neki persze én voltam a rossz mert ,hogy én szívtelen vagyok és hasonlók
Bele untam és léptem ,próbáld meg normálisan megbeszélni vele le kell ülni és megbeszélni hogy ez így nem mehet sokáig mert nektek is szükségtelen lenne a pénzre.
Ha nem érti meg akkor szerintem tudod a választ és a helyes döntést :)
Én ilyen vagyok otthoniaknak úgy hogy egy évbe max kettő hónapot vagyok otthon mindent megadok értsd
Számlák 80%-at egész évre befizetem
A fűtés be nem kell adniuk rendezem szintén az egészet
A ház felújítást egyedül megcsináltam nem adták bele
Éves szinten úgy ilyen apróságokat veszek nekik úgy 200000ft költhetnek a pénzemből
Egy nagyobb bevásárlás úgy 70000ft
4 vagyok
Nincs
De ez nem lenne akkor se ok évi szinten úgy 1.4 millió mínusz ami nem sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!