Jól tettem hogy szakítottam ez miatt a válófélben lévő pasimmal?
Figyelt kérdés
Három hónapja voltunk együtt úgy, hogy nem vállalt fel, azért mert még válófélben van. Az exének már rég van új párja, ő meg nem vállalt fel engem, mondván, hogy így a bíróság előtt ő van nyeregben a gyerekláthatás miatt, mert ő lett kidobva és azóta is "egyedülálló". Én ezt már megelégeltem mert nem tudom, senki nem tudja mikor válnak el, mikor mennek a békítőre stb. Jogosan szakítottam? Elegem volt már a bújkálásból.2014. aug. 2. 13:17
2/9 anonim válasza:
Milyen kapcsolat az, ahol az egyik fél nem vállalja fel a másikat? Szerintem is jól tetted.
3/9 anonim válasza:
Nyeregben gyermekláthatásnál? Ezt így mondta? Mert ez egy mese habbal..
4/9 Kerida válasza:
Hát a férfi semmivel sincs nagyobb hátrányba azért, mert van új társa.
Jól döntöttél. Szerintem amúgy sem akart felvállalni.
5/9 anonim válasza:
Igen, jól tetted. Nyugodtan felvállalhatott volna, ez nem jár hátránnyal a bíróságon.
6/9 anonim válasza:
Hogy jól döntöttél-e, azt akkor lehetne pontosan megmondani, hogy számodra mit jelent az, hogy felvállal a párod?
7/9 anonim válasza:
Aki nem hajlandó felvállalni, azt el kell hajtani a búsba. A gyerek láthatásának pedig egyáltalán semmi köze ahhoz, hogy van-e valakije vagy nincs. Bizonyára azért mondta ezt neked, hogy neki kényelmes legyen - tőled megkapta a szexet, amikor éppen kedve volt, egyébként meg élte gondtalan, szabad világát. Hát lószerszám a fülébe az ilyen embernek.
8/9 anonim válasza:
Harom honapig bujkaltatok? Na meg jo hogy szakitottal...Ha egy pasi nem mer felvallalni nincs mit kezdj vele.
9/9 anonim válasza:
Mese habbal...
Nyeregben van? Dehogy, a láthatást nem befolyásolja. A vagyonelosztást sem, szóval kamuzott ezerrel.
Amúgy voltál fenn nála, tényleg egyedül él? Mert ha nem vitt fel magához, akkor az is lehet, hogy hazugság az egész válás dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!