Mit csináljak unokatesómmal? Az a helyzet , hogy 11 éves és lenézi a 9 éveseket. Ez normális?
Figyelt kérdés
Én 16 éves lány vagyok és nem tartom normálisnak ,hogy bárkit lenézünk a kora miatt . Főleg , hogy majdnem egy korosztály. Mit csináljak vele? Elküldjem az apjának a beszélgetéseket?2021. máj. 5. 11:59
11/25 anonim válasza:
Mi is ugyanezt csináltuk és mi is ugyanúgy ,,le voltunk nézve’’ akár az egy évvel idősebb gyerekek által. Ebből nem kell nagy ügyet csinálni majd ha idősebb lesz megjön az esze
13/25 anonim válasza:
#12 vagyok
Habár én is ezt csináltam akkor, de 11 évesen már befejeztem :D ő is hamarosan be fogja szerintem
14/25 anonim válasza:
Gyerekkorban ez tök normális. Mi is ilyenek voltunk gyerekként, tök büszkék rá, hogy pl már felsőbe mentünk, persze a kis alsósok... Idővel kinövi ezt, nem kell vele semmit csinálni.
15/25 anonim válasza:
Már megint az a kérdező aki folyamatosan az unokatesójával van elfoglalva mert annyira üres az élete :D
16/25 anonim válasza:
kiderült már, hogy miben nyilvánult meg a "lenézés"....??
17/25 anonim válasza:
Te meg 16 évesen úgy akarod osztani az észt, mintha valami évtizedes gyereknevelési tapasztalattal rendelkező iskolaigazgató lennél. Te is fennhéjázol a koroddal, hogy juj milyen gonosz az unokatesód, miközben csak 11 éves, bezzeg te mennyivel bölcsebb vagy és majd jól beárulod az apjának. Egyébkén halkan jegyzem meg, hogy te is egy korosztály vagy mindkettővel, azonos generáció.
18/25 anonim válasza:
Szerintem ez tök normális. Iskolás korban baromi fontos, hogy ki hányadikos, ez egy természetes kasztrendszer tulajdonképpen.
Felnőtt fejjel döbbentem rá, hogy az osztálytársnőm meg az eggyel felettünk járó, magas, roppant érettnek tűnő nővére közül a nővér közelebb van hozzám életkorban. :D Szóval majd kinövi. :)
19/25 A kérdező kommentje:
Abban nyilvánul meg a lenézés , hogy ő már nagy és okos a kisebbek meg már hülyék valamint energiaitalt is ihat mert nagy (igen engedik neki a szülei) . Meg olyanokat mond , hogy olyan vagyok ,mint egy kis kilenc éves . Engem is lenéz . Mondjuk azt leszarom . Egyébként csak aggódtam érte , hogy ez mennyire normális , mert nekem és a nővéremnek ez nem volt meg (ha hiszitek ha nem) . Lehet az is játszik benne , hogy fiú . Van életem csak aggódtam az övé miatt . Nem akarom én osztani az észt meg prédikálni mivel én is csak egy gyerek vagyok így nem is nézek le senkit . Nem érek többet senkinél attól ,hogy 16 éves vagyok (40 év múlva se fogok) . Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz.
2021. máj. 5. 17:03
20/25 A kérdező kommentje:
15-ös linkelnél pár kérdést?
2021. máj. 5. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!