Házasságnak számít egy ilyen kapcsolat?
Én inkább arra gyanakodnék, hogy a férjnek más jellegű vágyai vannak a szexualitás terén.
De az is lehet, hogy szimplán kiégett, és nem kell neki a szex. Előfordul az ilyen, gyakrabban, minthogy hinnénk.
Mindenesetre érdemes lenne erről beszélgetni, vagy szakembert (párterapeutát) bevonni a probléma kezeléséhez.
Azért én kíváncsi lennék a férj válaszára akkor, amikor megkérdeznéd tőle, hogy 4 éve nem szexeltetek miatta, de neked lenne igényed rá, szóval mit szólna, hogyha beújítanál egy szeretőt magadnak.
„ez nem tudom szarul essen e”
Jobb bókokat kapsz a sarki zöldségestől, szóval ja, essen szarul. Ha szerelmes lenne beléd, azt se tudná, hogyan csodáljon, de még ha „csak” szeretne is jobbakat mondana.
Teljesen kihűlt már ez a szerelem, tényleg csak megszokásból éltek egymás mellett.
Gyerekeitek vannak amúgy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!