Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért túlórázik valaki önszánt...

Miért túlórázik valaki önszántából a munkahelyén, úgy hogy közben 2-3 gyereke van?

Figyelt kérdés

A túlórát nem fizetik ki, az egyik kolléganőm 8 helyett bejár fél hétre!! Van, hogy este 6-ig is benn van. Miközben 3 kiskorú gyereke van.

Mostanában kapom a megjegyzéseket, hogy én nem maradok benn.

2021. máj. 1. 18:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

11 "Arra senki nem gondol hogy mondjuk szereti a munkáját? :D"

Nézd, én szeretem a munkám, de dolgozik a tököm ingyen naponta több órát. Főleg ha még előrébb sem vagyok vele.

Vagy fél, vagy zsebbe kap, vagy nagyon utál otthon lenni.

2021. máj. 2. 11:11
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudjuk, azt sem írtad, milyen típusú munka?

Nálunk pl. azok túlóráznak, akik kib...ott lassan dolgoznak. Mindenki kap annyi munkát, amennyit átlagos tempóval kb. 8 óra alatt lehet elvégezni. Én megcsinálom 5-6 óra alatt, a szobatársam meg 9-10 órát szöszmötöl. Miért is kellene túlórapénzt kapnia?

2021. máj. 2. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!