Arra senki nem gondol hogy mondjuk szereti a munkáját? :D
2021. máj. 1. 19:07
12/22 anonim válasza:
"Mostanában kapom a megjegyzéseket, hogy én nem maradok benn."
Addig örülj míg csak megjegyzéseket kapod és nem kirugással fenyegetnek.
2021. máj. 1. 19:07
13/22 anonim válasza:
Olyan nincs hogy nem fizetik ki én is sokat tuloráztam de nem jó kedvemböl ,sajna olyan helyen dolgoztam ahol sok volt hátérmunka amit az ügyfelek előtt és után is meg kellet csinálni (posta) és sajna ez mind tulorát generált ,így én is reggel fél7re bementem és este 6-7ig bent voltam. Pedig nekem is van 3 gyerekem.viszont kifizették mindig tulórát rendesen.
2021. máj. 1. 19:08
14/22 Savlekotő válasza:
Millió válasz lehet. Fél a kirúgástól,minden forintra szükségük van,addig se kell otthon lenni,stb,amúgy aki aludni jár csak haza ott az elöl túlóráznak akivel lenni kéne túl óra helyett.. És ezer válasz lehet rá. Mi nem vagyunk látnokok. Kérdezd meg tőle.
2021. máj. 1. 19:41
15/22 anonim válasza:
Én építészmérnöki irodában vagyok,fele nő, itt is, ha meló van, dolgozni kell, vagy max viszed haza.Senki nem kockáztatja az állását azzal, hogy nem végzi el a munkát időben.
2021. máj. 1. 19:51
16/22 anonim válasza:
Nálunk csak idén fizetik a túlórát, van olyan hely ahol nem fizetik ki és nem érdekel senkit ha bent vagy tehát nem meló féltésből gályázik ott(plusz pontokat sem kap érte). Vannak munkamániások akik nem szeretnek simán otthon lenni.
2021. máj. 1. 20:04
17/22 anonim válasza:
Lehet, hogy tart esetlegesen a covidtól , hogy pl ha elveszítené a munkahelyét, akkor sok cég pl csődbe ment és nem találna ugyanennyire számára könnyű, és jól fizető állást, ami közel is van ennyire legalább-én nemtom.
2021. máj. 1. 20:28
18/22 anonim válasza:
Lehet nem akar velük lenni.
Sok olyat ismerek akik szinte a munkahelyükön élnek, mert nem akarnak otthon lenni a családjukkal.
2021. máj. 1. 20:30
19/22 anonim válasza:
Szerintem is attól tarthat, hogy kirúgási hullám várható. Amúgy ha korábban jár be, akkor simán lehet, hogy amúgyis koránkelö, felkel mondjuk fél5-kor mikor még kuss van és nyugi, szépen elkészül, és bemegy. Èn is inkább ilyen típus vagyok, inkább reggel korábban, mint délután tovább.
Ettöl még szeretheti a családját.
2021. máj. 2. 05:44
20/22 anonim válasza:
Vagy kényszerből szült hármat is, és már a töke kivolt, hogy 4-5 évig otthon csücsült velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!