Szóljak apámnak vagy hallgassak az élettársára?
Apám barátnője nyomatékosan az értésemre adta hogy ne menjek hozzájuk vhol máshol találkozzak apukámmal. Azért mert a fiával folyamat megy a cirkusz ha ott vagyok,volt már verekedés is amit ő provokált ki.
A nővel nincs bajom,kedvelem is. De a gyereke... katasztrofa. Ha szólok apámnak akkor a nekik kell menniük,és bevallom sajnálnám is mert feladott a régi lakhelyén mindent hogy apámmal összeköltözzenek,szeretik is egymást. Ugyanakkor felháborít hogy én találkozzak az apámmal az utcán meg ne aludjak ott mikor 8 évig nekem az volt az otthonom,és azbő gyereke aki nem bír viselkedni ! Igazábol a tulajdonos is én vagyok apám pedig haszonélvező.
Élettelen, normalis emberi kapcsolatat kiepiteni nem tudo bohocok arra izgulnak, ha itt atverhetik a kamu kerdesekkel a valaszolokat, illetve hogy minel tobben valaszoljanak.
Egy masik resze pedig a minel nagyobb rangra hajt, ahhoz ugyanis kerdeseket is fel kell tenni. En se tudok feljebb lepni, mert valami 50kerdest kene kiirnom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!