Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóljak apámnak vagy hallgassa...

Szóljak apámnak vagy hallgassak az élettársára?

Figyelt kérdés

Apám barátnője nyomatékosan az értésemre adta hogy ne menjek hozzájuk vhol máshol találkozzak apukámmal. Azért mert a fiával folyamat megy a cirkusz ha ott vagyok,volt már verekedés is amit ő provokált ki.

A nővel nincs bajom,kedvelem is. De a gyereke... katasztrofa. Ha szólok apámnak akkor a nekik kell menniük,és bevallom sajnálnám is mert feladott a régi lakhelyén mindent hogy apámmal összeköltözzenek,szeretik is egymást. Ugyanakkor felháborít hogy én találkozzak az apámmal az utcán meg ne aludjak ott mikor 8 évig nekem az volt az otthonom,és azbő gyereke aki nem bír viselkedni ! Igazábol a tulajdonos is én vagyok apám pedig haszonélvező.

2021. ápr. 28. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De én nem értem. Mi a jó abban, hogy kiírják ezeket a kamu kérdéseket? Szórakoztatja őket, hogy mi, válaszolók, elhisszük, vagy micsoda? És ebben mi a vicces?
2021. ápr. 29. 08:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Élettelen, normalis emberi kapcsolatat kiepiteni nem tudo bohocok arra izgulnak, ha itt atverhetik a kamu kerdesekkel a valaszolokat, illetve hogy minel tobben valaszoljanak.

Egy masik resze pedig a minel nagyobb rangra hajt, ahhoz ugyanis kerdeseket is fel kell tenni. En se tudok feljebb lepni, mert valami 50kerdest kene kiirnom..

2021. ápr. 29. 08:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Oh, értem. Nekem is pont annyit kéne, de hát nekem arra se időm, se kedvem. Ilyen idiótaságokat meg nem akarok kiírni.
2021. ápr. 29. 08:30
 14/14 Savlekotő ***** válasza:
Összeömlesztett mozaik tesók sose lesznek jóban...
2021. ápr. 29. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!