Szóljak apámnak vagy hallgassak az élettársára?
Apám barátnője nyomatékosan az értésemre adta hogy ne menjek hozzájuk vhol máshol találkozzak apukámmal. Azért mert a fiával folyamat megy a cirkusz ha ott vagyok,volt már verekedés is amit ő provokált ki.
A nővel nincs bajom,kedvelem is. De a gyereke... katasztrofa. Ha szólok apámnak akkor a nekik kell menniük,és bevallom sajnálnám is mert feladott a régi lakhelyén mindent hogy apámmal összeköltözzenek,szeretik is egymást. Ugyanakkor felháborít hogy én találkozzak az apámmal az utcán meg ne aludjak ott mikor 8 évig nekem az volt az otthonom,és azbő gyereke aki nem bír viselkedni ! Igazábol a tulajdonos is én vagyok apám pedig haszonélvező.
Itt a sztori az apa kiírásában:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Ez ma délelőtt lett kiírva.
Szerintem ismét egy lelkes kamugép dolgozik.
Ha két kérdés ugyanaz, akkor mindenképp a lánynak adok igazat. Ott már nagyon be tehetett a pohár, ha egy nő kezét emel egy férfire. Az meg egyszerűen nevetséges, hogy egy egy neveletlen kőlyök miatt egy apuka ilyenen elgondolkodik. Ezt az előző linkhez írtam.
A mostaniról pedig az a véleményem, hogy amíg apádat nem tudod meg győzni, addig sajnos nem tudsz mit csinálni. Mivel ő a haszonélvező, így azt fogad be, akit akar. Legalábbis én így tudom, de talán írnak ide neked olyanok, akik már jártasak ebben.
Napi kamu.
Hiheto hogy apa es lanya ugyanazt irja ki kis kulonbseggel csak mas nezopontbol...
Vagy ilyen Levike fele retardaltak nem bírnak magukkal es napi 200kamu kerdest tesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!