11/23 anonim válasza:
Sógornő. Rosszindulatú, sz.kavaró. Ha nem ismerem, nem hiszem el, hogy létezik ilyen ember.
12/23 anonim válasza:
Az anyosomat. Eldobta a fiát, nagy fájdalmakat okozva neki. Nem tudja mit dobott el magától, nem is érdemelnè meg.
13/23 anonim válasza:
Nekem is a sógórnőm fura. 11- es veled miket tett?
14/23 anonim válasza:
Az egész család elcseszett, szóval nagyjából mindenkit. Hogy miért? Mártír nárcisztikus anya, passzív-agresszív apa. Bátyám szintén passzív-agresszív, soha egy kedves szava nem volt hozzám, mindig úgy nézett rám, mint a véres rongyra, pedig 10 évvel vagyok fiatalabb. Anyám típusú feleséget választott, aki rettenetesen irígy.
15/23 anonim válasza:
Noha nem vérszerinti rokon, de férjem nagyanyját. Egy gonosz boszorkány, szerencsére ritkán látom.
16/23 anonim válasza:
Nekem szerencsém van, nem tudok olyat mondani a családból, akit utálnék.
17/23 anonim válasza:
Mennyi elcseszett, proli család, te jó ég. Magyarok..
19/23 anonim válasza:
Anyámat, mert egész gyermekkoromban bántalmazott engem.
20/23 anonim válasza:
Az anyámat, mert lehúzná rólam még a bőrt is. De nem csak rólam, hanem az unokáiról is. A temetésén ünnepelni fogok. 🥂🍾
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!