Ki hogyan vezette rá a párját hogy segítsen bele a közös kiadásokba?
Ti , hogyan beszéltétek meg, hogy ki mit fizet? Vagy vásárol ? Vagy hogy mondtátok el hogy jó lenne ha beleszállna akár a kajába és a rezsibe ?
A szitu a következő
Egyedül álló anya vagyok egy fizetéssel és albérletben. Másfél hónapja ismerkedek egy sráccal aki lassan 3 hete ott van...
Persze nem bánom
De viszont én vásárlók minden egyes alkalommal ő max a csomagot hozza
Ami eddig a kislányommal elég volt most egyáltalán nem ....
Nem szeretnék és tudok még egy főt eltartani ....
Hogy kezdjem el vagy mondjam el hogy ne legyen sértő?
Szerencsére soha nem volt olyan párom akinek ezt külön mondani kellett volna...
Össze sem jönnék egy élősködővel.
Èn mondtam a pàromnak hogy èn jàrok mindig boltba mert èn szeretek vàsàrolni ès èn nagyon szivesen vàsàrolok neki is viszont anyagilag nem gyözöm egyedül, magamra nem marad. A rezsi egyèrtelmü volt hogy felesbe megy onnantòl hogy összeköltöztünk. Megkèrtem hogy vagy jöjjön velem vàsàrolni ès közösen rendezzük, vagy menjen el ö a boltba ès vàsàroljon be.
Nem volt belöle harag, mondta is hogy jòl tettem hogy felhoztam.
Most màr hàzasok vagyunk, hàzassàg utàn közös lett a kassza, mert erös a kapcsolatunk ès bízom benne. Elötte viszont csak is kizàròlag ùgy csinàltuk hogy megbeszèltük ki mit fizet, egyàltalàn nem okozott ez kellemetlensèget egyikönknek sem hisz mindketten megdolgoztunk a pènzèrt.
Viszont mi 1 èv utàn költöztünk össze, nem olyan koràn mint ti! Szerintem ne kapkodd el!
"Feri, innentől vagy te intézed legalább a bevásárlást, ha már ide evett a fene, vagy lehet innen elhúzni."
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!