Vannak olyanok akik meztelenkednek a család előtt?
Figyelt kérdés
Láttam egy videót amiben egy online óra közepén, elsétál a háttérben egy anyuka teljessen meztelenül. Ezért elgondolkoztam azon, hogy vajon tényleg vannak olyan családok ahol ez teljessen normális?2021. ápr. 17. 15:17
1/36 anonim válasza:
Szerintem család előtt normális dolog meztelenül lenni, persze nem állandóan, nem magamutóan, hanem mondjuk öltözéskor vagy fürdés előtt / után.
Mi nudista strandra is járunk, szóval tényleg nem látok ebben semmi rosszat.
2/36 alletta válasza:
szerintem családban megengedhető ha meztelenül meglát valamelyik családtagod. mi ebből nem csinálunk problémát. persze semmi magamutogatás nincs benne.
3/36 anonim válasza:
Mivel 13 éves a fiam én előttük nyugodtan kölkegedek meztelenül ha úgy adódik, de a feleségem is szokott a fiam előtt bugyi, melltartóban mutatkozni. Igazából nem vagyunk nudi hivők.
5/36 anonim válasza:
Hát online órán ne mászkáljon a kamera előtt meztelenül. Egyébként nyilván család, nem idegenek, de szerintem akkor se teljesen oké.
7/36 anonim válasza:
Anyám nagyon szaretett néha még mindig mesztelenül járkálni és apámon kívül mindenki milliószor rászolt, hogy hagya abba. Mindig az mondta, hogy ő háza és azt csinál amit akar. Azóta próbál néha törölközőbe lenni vagy fehérneműbe de az engem még mindig zavar és olyankor nem nagyon nézek rá vagy beszélek vele
9/36 anonim válasza:
Mi, otthon, csak hárman vagyunk lányok. Így sokszor előfordul, hogy látjuk egymást, de az nem fordul elő, hogy meztelenül sétálgatunk a lakásban. Amikor még ott lakott a bátyám, akkor másabb volt, de ő speciel mindig csak egy alsónadrágot visel most is és akkor is.
10/36 anonim válasza:
Mi nem szoktunk. Fehérneműben sem mutatkozunk egymás előtt. Szerintem beteges dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!