Családom még mindig nem békélt meg a 21 évvel idősebb pàrommal! Mit tudok tenni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Az előzmények. Azóta szoba sem állnak velem, előtte napi szinten beszèltünk ha nem is sokat de pár percet telefonon biztos, látogattuk egymást stb.
Na de ne legyél már 31 évesen ezen a szinten! Most komolyan, az említett és linkelt előző kérdésed óta kőkemény 4, azaz NÉGY nap telt el.
Mégis mit vártál, mekkora egetverő változás fog lezajlani abban a pár napban?
Mikor először olvastam azt hittem majd linkelsz egy minimum több hónapos, avagy 1-2 éves kérédst, de te itt vergődsz 4 nap múlva, hogy jajj a kénköves pokolba, már hármat aludtam azóta és nem szerették meg ez alatt sem.
Mindezt elvben felnőtt nő létedre.
Ami választ lehetett adni, megkaptad ott, mit szeretnél akkor mégis? valaki a válaszadók közül menjen oda és beszéljen a szüleid fejével, mert attól tuti megenyhülnének, esetleg fogjunk fegyvert a fejükhöz?
Ha lesz is változás, nem négy naop alatt és egészen biztosan nem attól, hogy körbesíros vele pár naponta az internetet.
A párodat meg elhiszem, hogy bántja, de ő is itt tart ötvenes éveiben, hogy szomorkodik és bruhuhú, attól majd biztosan jobb lesz mindenkinek. Gyerelejóisten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!