Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti elfogadnátok a...

Anyukák! Ti elfogadnátok a lányotoktól?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és nem mondom hogy nagyon szegények vagyunk, de azért próbálunk spórolni... anyukám egy ideje mondja már, hogy elkéne mennie szemézhez, erre mindig mondjuk is hogy menjen, de akkor azt mondja hogy úgyis szemüveget kapna, az meg sokba kerül... pedig nekem most fognak szemüveget venni mert rossz a látásom :S Annyira önfeláldozó anya, de tényleg... mindent megtesz hogy a család többi tagja jól érezze magát, de én néha nagyon sajnálom emiatt :( Szóval arra gondoltam , hogy hetente kapok egy ezrest zsebpénznek, hogy azt szépen elrakom, és összegyűjtök 20-30 ezer ft-ot, hogy anyának lehessen szemüvege és ne kelljen hunyorognia :) De félek hogy azzal jönne, hogy ez az én pénzem, tegyem el :S Anyukák, ti elfogadnátok ezt a lányotoktól ? És ha aztmondja, hogy tegyem el, akkor mivel vegyem rá, hogy fogadja el ? Tényleg szeretném, ha egyszer magára is gondolna :)
2010. aug. 21. 12:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy nagyon szép dolog tőled, szerencse, hogy vannak ilyen jólelkű emberek a világban.

Viszont válaszolni nem tudok. Elsőre rávágtam, hogy nem fogadnám el, mert a igenis a tiéd, de ezzel ellopnám tőled az adás örömét is... szóval nem tudom.

2010. aug. 21. 12:50
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

De aranyos vagy :) Látod, meglett anyud példamutatásának az eredménye, jó anya leszel te is :)

Lényeg: mond el neki (nyilván nem fogja elfogadni), akkor közöld vele, hogy te pénzed, és te ezt szeretnéd most a legjobban, ha magának nem vesz, akkor te sem fogod elkölteni semmire!

24/N

13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is hetente ezrest kapok.

Szerintem szép dolog tőled,az én anyukám is ilyen csak nem ennyire.

Ők mondjuk a ruhában ilyenek,nekem megveszik a legdrágább cuccokat,magukra viszont sajnálják a drágább darabokat.

Aztán mi is úgy vagyunk,hogy nem vagyunk szegények,sem olyan gazdagok.

13L

14/20 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon aranyos vagy, tuti meghatódna vagy ilyesmi... Biztos nem fogadná el, de ha határozott vagy és azt mondod, hogy te nem használod fel semmire, mert direkt erre gyüjtötted! akkor biztosan elfogadja... Vagy szülinapi ajándékként is adhatnád. Szép gesztus! Egyébként 1000Ft hetente tényleg nem rossz... Elfogadnám :) Én 2000Ft-ot kapok havonta a számlámra, de abból veszek minden ajándékot szülőknek és testvérnek meg iylesmiket, kb. félévente jön össze annyi, hogy tudjak venni magamnak két nadrágot. 13/L
2010. aug. 21. 12:51
 15/20 anonim ***** válasza:
84%

Megható, ahogy gondolkozol. Gratulálok az anyukádnak, hogy így nevelt. És persze Neked is. Tedd azt, amit elterveztél.

Én anyád helyében könnyes szemmel, boldogan elfogadnám.Jobb adni, mint kapni!

2010. aug. 21. 12:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez szép dolog de ehhez tudnod kell anyukádnak milyen szemüvegre van szüksége!
2010. aug. 21. 14:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is egy 13 éves kislány anyukája vagyok. Megható, valószínűleg elsírnám magam, de nem fogadnám el, hisz az az ő pénze. A gesztus nagyon szép, de nem érezném jól magam ha abból kellene magamra költeni, amit a kislánynak adok. Szóval nem fogadnám el, viszont büszke lennék rá, hogy ilyen lányom van.
2010. aug. 21. 16:15
 18/20 anonim ***** válasza:
45%

OFF: 12:44

ezer forint hetente az nem valami sok, nehogy már ennyit irigyelj tőle, aki heti 1000ft zsebpénzt kap az nem áll túl jól anyagilag, szerencsére az anyja nem csak magára gondol, hanem a gyerekére is. és ad neki zsebpénzt, ami ebben a korban normális.

ON: nekem annakidején 13.000ft volt a szemüvegem 5000ft volt a lencse és 8000 a keret. és tök jól néz ki, modern.

2010. aug. 21. 17:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

EZ kedves :) Tutti hogy nem fogadná el, de biztosan nagyon örülne, hogy ilyen lánya van. :) Esetleg tényleg tegyél félre mondjuk karácsonyig adig úgy is van kb. 15 hét, és vegyél neki valamilyen optikushoz egy ajándék utalványt.(így nem tudja azt mondani hogy nem fogadja el. :))/De mindenképpen mond el a boltosnak a story-t és kérdezrá hogy ha esetleg az orvos szerint még sincs szükség szemüvegre akkor vissza tudod cserélni pénzre vagy bármi hasonló/

OFF: Bazzeg ez hihetelen, heti 1000ft sajnáltok, ez félelmetes ...-.-" Akkor most tessék borzongni napi szinten többet költök el saját magamra mint 1000 Ft, és én sem vagyok gazdag. Természetesen nem jó anyámék pénzéből teszem ezt. Bár anno középsuliban is 500ft körül volt a napi zsebpénzem. És anyámék se gazdagok, csak dolgoztak ellőte pedig tanultak. /

21F

2010. aug. 22. 01:19
 20/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez szuper ötlet :) Megbeszélem esetleg apummal is :) Vagy max neki adom oda, és a végén megmondja anyunak hogy én adtam :P Arra már nem mondhatna nemet :) De köszi tényleg mindenkinek!
2010. aug. 22. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!