Párom testvére meg akarja venni a robogómat, ti kérnétek pénzt?
Attól is függ, mennyire komoly a pároddal a dolog.
Ha 1 év múlva szétmentek, nem éri meg.
Annyiért add, amennyiért másnak adnád. Nem annyiért, amennyiért bármilyen hülye elviszi két percen belül. Enni nem kér, eláll addig, míg nem jön rá vevő. Neked se ingyen volt, miért mondanál le róla?
Eladó dolog sok van, ha neki nagyon kell vegyen, amúgy meg. Nem téged kell arra kényszeríteni, hogy olcsón válj meg tőle, utána meg verd a fejed a falba, hogy jó volt és te meg elpotyáztad. Kerülhetsz olyan helyzetbe is, hogy szükséged lesz rá, vagy az árára. Én se adnám el rokonnak, közeli ismerősnek, mert utána bármi baja van, akkor majd az lesz, hogy milyen szemét vagyok, eladtam a szart. Egyik ismerősöm kapott egy kis elektromos robogót ajándékba, sok hónap múlva tönkrement az aksija, cserélni kéne, de hogy ő annyiért már tudna venni egy majdnem újat, milyen szart adtak neki. Hát ba meg, hónapokig jártál vele és nem került semmibe, akkor vegyél másikat. Hogy lehetnek az emberek ilyen gyökerek, fel nem fogom.
Én rokonnak vagy közeli ismerősnek tuti nem adnék el semmit. Már volt konfliktusom így. Volt sógorjelöltemnek eladtam kb félárin a robogót. 1év után utánfutón hozta vissza,hogy biztos átvertem mert nem indul be.
Azóta soha semmit családon belül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!