Szülök ti hogy kezelitek a baleseteket?
( Nem szülő, hanem "gyerek" vagyok)
Például elesik a gyerek, beveri magát, sír stb...
Kiskoromban ha ez velem történt meg akkor folyton veszekedés volt, és most ugyan ez van a tesóimmal is... Szerintem nagyon nem normális hogy nem tudják a szüleim normálisan kezelni ezt.
Ha nagy volt a baj, akkor vittek dokihoz, de mivel anya ápolónő volt, így lényegében minden sérülést ellátott, és fel tudta mérni, mikor kell külső segítség.
Tutujgatás nem volt, sem gyógypuszi, megkérdezték, jól vagyok-e, megnyugtattak, hogy igen fáj, de elmúlik, és kesergés helyett inkább keressem meg a macskánkat. :)
Mikor az öcsém elesett, én is így kezeltem a szituációt, nem csináltam belőle tragédiát.
Nyilván, mikor megmondták, hogy ne másszak olyan magasra a fán, én meg csakazértis és persze leestem, na akkor cs.sztek le :D
Ami nagyon emlékezetes, hogy 8 éves koromban beleestem ruhástól a halastóba - hát persze, ki más ötünk közül, mint én -, kikászálódtam, első megjegyzésem: "Anyám megöl".
Nem ölt meg, hanem ő halt meg kb. a nevetéstől, mikor hazaérve meglátott még nedvesen csepegő hajjal és unokatesóm pulcsijában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!