Szülök ti hogy kezelitek a baleseteket?
( Nem szülő, hanem "gyerek" vagyok)
Például elesik a gyerek, beveri magát, sír stb...
Kiskoromban ha ez velem történt meg akkor folyton veszekedés volt, és most ugyan ez van a tesóimmal is... Szerintem nagyon nem normális hogy nem tudják a szüleim normálisan kezelni ezt.
Engem otthagytak. Fel kellett kelnem, stb.
Ha "komolyabban" sérültem, persze lekezelték, de nem volt tutujgatás, gyógypuszi, stb. "Úgy kell neked, miért nem nézel a lábad alá".
...és felnőttem, nem sokkolódtam jobban.
...és bizony, figyelmesebb voltam.
f/50
Nálam nem volt semmi különös. Bár én nem nagyon estem pofára a szüleim előtt. Egyszer elrepültem a hintával együtt, mert beletört a csavar a falba, ott nagyon megijedtünk, mert a hátamra estem. Egyszer-kétszer biciklivel estem nagyot, de odajött apukám és felsegített. Nyugtatva voltam, nem leszidva. Ezzel csak gátlásokat raknak a gyerekbe.
Ha meg olyan dolog történt, hogy értem kellett jönni, abból sem volt nagy gáz, megoldottuk - orrtörésgyanú, bokatörés... Még csak azt se mondták, hogy hagyjam abba a sportolást (hála az égnek)
Meg nyilván voltak kisebb esések, horzsolások, de azzal sem volt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!