Mi a véleményetek az adósság miatt családirtásról Ácson?
a gyerekek előtte 5 évig állami gondozásba voltak az apjuk miatt, mert az meg lelőtt egy benzinkutast és börtönbe került..a hapsi aki gyilkolt a NEVELŐAPJUK volt.. és nem volt munkája..
Én is ezen voltam nagyon fennakadva és az anyukám is,hogy mert ő szarban volt ezért nem kellene a gyerekek meg a kedves, jó munkaerő közmunkást megölni....
Tudom, ez nem tartozik ide, de aki ők előttük lakott férfi is felakasztotta magát, mert annyi adóssága van... azért kísérteties a hasonlóság...
Akkor saját gyerekeit is megölette volna?
Ez az egész annyira durva :S
Általánban azért viszikmagukkal a szertteiket az öngyilkosok,mert a olyan tudatállapotba kerülnek,hogy nem látják reálisan a dolgokat.
Úgy érzik,hogy jobb,ha ők is meghallnak,minthogy tovább szenvedjenek...mégha nem is így van.
Valószínű azért volt már öngyilkos valaki abban a házban,mert olcsó albérlet lehet,eleve azok költöznek oda,akiknek másra nem tellik.Tehát ha két év múlva valaki öngyilkos lesz,mert munkanélküli volt,nem szellem van a dologban,hanem az hogy ő is csóró,mint az előző lakók...
Az, hogy az idióta akasztotta volna fel csak magát, nem hiányozna senkinek, de hogyan lehet, hogy két gyermeket is megöl? Az ilyen nem normális. Más is adósságban van, mégsem írtja ki mindenki a családot? Nem adósság miatt ölt, hanem mert egy beteg degenerált s@fej volt.
Én a két kisgyereket sajnálom a legjobban, de mondjuk röhej, 5 évig állami gondozásba éltek, anyjuk után magához veszi őket és tessék?
ehhez szerintem nem lehet hozzászólni, mert értelme nem volt
Akkor lett volna, ha az a bolond, beteg S@fej csak magával végez.
Ez egy brutalis gyilkossag volt, es eleg szomoru az, hogy
vannak emberek, Akiket a "miert" foglalkoztatja, es nem az,
hogy idejutott a vilag, hogy az ilyen esetek megtortennek,
mert nem ez az egyeduli szornyu gyilkossag sajnos.
Enis nagyon sokat gondolok erre az esetre, mert nagyon nehez elfelejteni. Szornyu! Szegeny nagyszulok, hogy mit elhettek at, s elnek azota is.
Szörnyű az egész szegény gyerekek. A gyámügy meg nevetséges mért nem ellenőrizték hogy az új apuka nem e egy erőszakos örült, a gyilkosságért ülő férj pedig folyamatosan fenyegette az anyukát.
Hogy lehet ilyen veszélyes környezetbe 2 gyereket beengedni.
valószínűleg azt sem tudta mit csinál. elborult az agya és megtámadta a feleségét, amit láthattak a gyerekek, akkor őket is megölte, végül rájött mit tett és felakasztotta magát. nem hinném, hogy a volt férj tette volna. én nem tudom rájuk haragudni, a tényői esetnél sem tudtam, mert valószínűleg nem volt tudatában annak, hogy mit tesz. betegek voltak. ez a férfi is a pszichiátriáról jött ki.
sokkal undorítóbbnak találtam, hogy a borzalmas tényői eset után mindenki ezen csámcsogott, főleg a média, csináltak egy csomó riportot, ilyesmi, ahelyett, hogy hagyták volna békén gyászolni a családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!