Elengednének szerinted a szüleim? Megmerjem kérdezni?
Szerintem nyugodtan kérdezd meg.
Tudod mi lenne a legjobb?? Hogy azt a távoli rokont elhívnád beszélni anyudékhoz, és ő teli beszéli a fejüket, hogy vigyáz rád stb :);)
Engem is így engedtek el tavaly 4napra nyaralni. :)
Ilyenkor én már nem is mennék szezonvégén. Már teljesen más az egész feelingje, mint mondjuk júliusba. Am. nem tudom, ha lányom lesz, nem hiszem h el fogom engedni egyedüli lányként 18éves fiuk közé szvsz...
19/F :D
jaj ugyan, 18 éves fiúk közé ...
mert szted a 15 éves lánynak mi a fene jár az eszében, ha nem ugyan az mint a fiúknak??
ne legyünk már naivak :))
Jó, ha dugni akar az megy helybe is :D Most gondolj bele, lemennek egy kisbusszal (9személyes ha minden igaz) De menjenek csak 6-an, ott mindenki végig megy mindenkin, gecci, haza jön egy hét múlva egy tripperes banda, hát szülőként nem hiszem, h a seggemet fogom verni a földhöz tőle :P :D
Jó csak vicceltem, gondolom van annyi eszed, h kivárod az igazit, és két sör után nem adod oda akárkinek. Valószínű ez lesz a szüleid legfőbb ellenérve, mond h van a fiuknak nője, csak pár lány lesz, aki egyedülálló :P
Vannak ilyenek is ....
De hidd el nem mindenki olyan, hogy oda adja magát fűnek fának. Nem mindenki gondolkozik ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!