14 éves lányodat egyedül elengednéd mindenfelé?
..engem is engedett anyum,ha olyan volt megtudtam magam védeni..semmi bajom nem esett,és örülök,hogy elmehettem..mert rengeteg világraszóló élményben volt részem.:D
az meg már más tészta,hogy én biztos nem engedném a gyerekemet,max hogyha én viszem:D
Jó ég! 14 évesen egyedül Budapesten? Vagy egy fesztiválon? Csatlakozom azokhoz, akik szerint ez felelőtlenség a szülők részéről. 17 évesen úgy mehettem el a VOLTra, hogy a saját pénzemből fizettem, és a két évvel idősebb barátommal mentem. Most voltam egy napot Szigeten. Először úgy nézett ki, hogy egyedül kell mennem, aztán szerencsémre egy barátom mégis eljött velem. Fényes nappal a Keletiből kijövet rossz irányba mentünk térképpel a kezünkben. Ráadásul mindannyian tudjuk, hogy a pályaudvarok környéke mindennek nevezhető, csak biztonságosnak nem. Még nappal sem.
Szóval nem, biztosan nem engedném el.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!