Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves lányodat egyedül...

14 éves lányodat egyedül elengednéd mindenfelé?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon jóba lettem az utóbbi időben, 14 éves, az ország nyugati végében lakik de feljár pestre bulizni, fesztiválozni egyedül, a szülei még támogatják is hogy menjen, tőlük kapja a pénzt rá, és nem gond az se ha az éjszakát kint tölti egyedül az állomáson 1-1 koncert után... ez teljesen normális manapság? Én csak jó barátja vagyok, de aggódom érte hogy valami nagyon nem lesz így jó, mi van ha egyszer baja esik? Szép lány, azt hiszem én jobban féltem őt mint a saját szülei. Ezért ha lehet megyek vele, de én már dolgozom és nem érek rá mindig... na meg én is messze lakom pesttől. Szóval ez normális vagy miért ilyenek a szülők manapság?
2010. aug. 19. 20:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

..engem is engedett anyum,ha olyan volt megtudtam magam védeni..semmi bajom nem esett,és örülök,hogy elmehettem..mert rengeteg világraszóló élményben volt részem.:D

az meg már más tészta,hogy én biztos nem engedném a gyerekemet,max hogyha én viszem:D

2010. aug. 19. 21:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Jó ég! 14 évesen egyedül Budapesten? Vagy egy fesztiválon? Csatlakozom azokhoz, akik szerint ez felelőtlenség a szülők részéről. 17 évesen úgy mehettem el a VOLTra, hogy a saját pénzemből fizettem, és a két évvel idősebb barátommal mentem. Most voltam egy napot Szigeten. Először úgy nézett ki, hogy egyedül kell mennem, aztán szerencsémre egy barátom mégis eljött velem. Fényes nappal a Keletiből kijövet rossz irányba mentünk térképpel a kezünkben. Ráadásul mindannyian tudjuk, hogy a pályaudvarok környéke mindennek nevezhető, csak biztonságosnak nem. Még nappal sem.

Szóval nem, biztosan nem engedném el.

20/L

2010. aug. 19. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Dehogy engedném... majd kb 17 éves korában... de akkor is nem egyedül...
2010. aug. 19. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!