Ezért börtön járhat? Anyumat a pasija bezárja a lakásába, amíg haza nem ér?
Anyumék külföldön élnek. Mamámtól hallottam, hogy a férfi bezárja az ajtót anyumra a munka ideje alatt. A pasi lakása különben, de ez részlet kérdés. A rossz még ebben, hogy mamám nevet ezen és támogatja az egészet. Felmordultam rá és azt mondta, hogy legalább nem fog az anyám csavarogni vagy inni. Mondtam neki, hogy ez nem ok arra, hogy valaki ilyesmit tegyen valakivel és anyám már régóta nem iszik. Biztos vagyok benne, hogy nem szeretetből zárja rá az ajtót.
Nem tudom, hogy anyám élvezi e a helyzetet (amennyire ismerem, egy ideig biztos érdekes neki), mert nagyon megromlott a kapcsolatom vele, amióta van neki ez a férfi 3 éve.
#12: na igen, most olvasom ezt.... (20-as voltam)
Erre írtam, hogy még ha el is indul egy feljelentés, és az anyuka tagadja a kényszert, akkor lezárják az ügyet.
Vagy megvizsgálják, hogy önszántából tagadja, vagy kényszerítették erre, megfenyegették, stb.
A bűncselekmény az bűncselekmény.
Ha kéred, hogy öljelek meg és én megteszem, akkor nem leszek gyilkos, mert te akartad? Nem hiszem.
#23: .... közben kiderül, hogy súlyos alkoholista.... egyebek....
Nem egyszerű menet!
A jelek szerint a pasi tartja el 100%-ban... Tehát az anyukának alapvető érdeke, hogy ez így maradjon.
Nehéz eset...
aha, főleg, ha még éhezteti is.
27: nem azt állítom, hogy ez nem lehetséges!!!!
Tegnap hoztam egyébként az osztrák büntető törvénykönyv vonatkozó paragrafusát... Pont tájékoztatásul.
De amíg a kérdező le nem írja, hogy mi ennek a háttere, addig mindenki csak találgatni tud.
Én azt találgattam (lsd. feljbb), hogy az alkoholizmus miatt lehet... De ismétlem: találgatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!