Ezért börtön járhat? Anyumat a pasija bezárja a lakásába, amíg haza nem ér?
Anyumék külföldön élnek. Mamámtól hallottam, hogy a férfi bezárja az ajtót anyumra a munka ideje alatt. A pasi lakása különben, de ez részlet kérdés. A rossz még ebben, hogy mamám nevet ezen és támogatja az egészet. Felmordultam rá és azt mondta, hogy legalább nem fog az anyám csavarogni vagy inni. Mondtam neki, hogy ez nem ok arra, hogy valaki ilyesmit tegyen valakivel és anyám már régóta nem iszik. Biztos vagyok benne, hogy nem szeretetből zárja rá az ajtót.
Nem tudom, hogy anyám élvezi e a helyzetet (amennyire ismerem, egy ideig biztos érdekes neki), mert nagyon megromlott a kapcsolatom vele, amióta van neki ez a férfi 3 éve.
külföldön él, rossz a kapcsolatotok, vajon te itthonról mit tudsz tenni.
szerintem nem tartja fogva anyudat, így börtön nem jár érte.
Nem annyira vagyok jártas ebben, de ha anyud nem lázad és tesz ellene, hiába jár érte akármi, ő az áldozat.
Jó, hogy aggódsz érte, beszélj vele, mit él át és hogyan. Sajnos van, amikor a másik el tud veszni az életében, és hiába beszélsz vele és látod hogy neki rossz, ő nem látja, és nem akar tenni ellene. Ha úgy érzed, tegyél meg minden telhetőt, beszélj vele, gondolkozz rajta, hogy mutasd meg neki a valóságot, HA úgy érzed, te látod azt, ami történik, és ő el van veszve. Előfordulhat, hogy őt nem érdekli, nem akarja, és téged lát ellenségként, hogy milyen rosszakat mondasz a pasijáról.
#7:
Vannak ilyen nők sajnos, akik beletörődtek a sorsukba. Főleg, ha nincs hova mennie, de az is lehet, hogy valami muszlim a csávó.
Személyi szabadság megsértése ez, amit tesz a férfi.
A féltékenység meddig fajulhat, azt nem tudom.
Legjobb, hogy amikor be van zárva, telefonon hívja a rendőröket vagy ha telefonja nem áll rendelkezésre/elvették, szomszédokat értesíti valahogyan: hívják ki a rendőrséget. Ablakon kikiáltva, bárhogyan.
Nem szabad tűrni az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!