Csak az én családomban haszonleső és pénzéhes mindenki?
Nekem a keresztanyám volt ilyen.
Mikor meghaltak a nagyszülők akkor én is ott voltam a házukban ami megüresedett. Fel sem fogtam mi van és már el akarta adni a házat . De apa nem engedte. Erre a házra volt félretéve 2millió a tetőre amit mamikám meg is rendelt. Apa hatására beadta a derekát hogy oké...menjen a pénz a tetőre ahogy akarta .
Apa nemrég megvette a házat, de ez a nő (mer nagyon lealacsonyodott a szemunkben ) követelte a tető ára felét a testvérétől(apától), akinek annyira elege lett hogy kifizette neki. Testvéri szeretet......és önzőség.
Férjem első házasságából született gyerekei közül volt aki már többedjére követeli az örökségét előre kifozetni, metz hogy jár neki.
Az összes gyereke bankautomatának nézi. Főleg 50-200 ezreket vesznek ki belőle, de 2 pénzkivétel között egy hogy vagy se érkezik felőlük. 😂 Ezt nehéz überelni.
Párom édesanyjának 14 testvére van.
Ebből kb 7en kóvályognak csak az életben. Elvárják, hogy párom édesanyja enni vigyen nekik, hogy a mama ellássa őket. Nem dolgoznak, naplopók. A fele börtöntöltelék volt. Nem csinálnak semmit sem, hiába laknak a szülői házban, semmit sem adnak a rezsibe.
Párom anyjáékhoz feljárnak élelmiszert és tisztálkodószereket lopkodni.
Büdös a munka mindegyiknek.
Amelyik meg dolgozik smucig. Semmit nem tesznek az édesanyjukért, aki beteg és drága a havi ellátása. Állandóan a pénzen veszekednek mindannyian.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!