Szerencsére nagyon jó a viszonyom a családommal, mindenkit szeretek, de a legfontosabbak számomra a gyerekeim, a párom, és a szüleim. Ők együtt vannak nálam az első helyen :)
2021. márc. 22. 13:57
32/63 anonim válasza:
2-es, akkor minek vállaltatok gyereket? Jó önzők vagytok a férjeddel együtt, már ha ő az apja. Az ilyen megérdemelné, hogy a gyereke majd öreg korában a telefont se vegye fel neki meg ajtót se nyissa rá. Táthatjátok majd a szátokat, ha mentek idejekorán az otthonba. Persze, hogy nem ugyanúgy szereted a párod meg a gyereket, de normálisan egyenrangúnak kéne lenniük. Hogy a tesó is fontosabb, hát az megint szép. Már csak a kutyát meg a macskát kellene eléje venni nem? A mi családunkban mindenkinek a gyereke volt az első, dehát kifordult a világ.
2021. márc. 22. 13:59
33/63 anonim válasza:
Így van!
A férj és a gyerek tényleg nem egy kategória, és az a normális ha mindkettőt ugyanúgy szereted. Viszont! A második válaszoló egy szóval sem mondta hogy nem egy kategória, hanem helyette a gyerekét a HARMADIK helyre tette.
Szóval még egyszer hangsúlyozom! Nem egy kategória a kettő és nincs baj azzal ha nem csak a gyerek az első. Viszont az a válaszoló a harmadik helyre tette a gyerekét.... Vajon a gyereknek ez milyen érzés lenne?
2021. márc. 22. 14:04
34/63 anonim válasza:
33-as de van úgy,hogy a gyerek nem érdemli meg a szülőjét.Az,hogy gyerek egy dolog,de azt nem jelenti,hogy a gyerek egy szent,ki tudja milyen ember lesz.
2021. márc. 22. 14:24
35/63 anonim válasza:
Na meséljetek, miért lett a 31-es válaszom lepontozva? :)
2021. márc. 22. 14:25
36/63 anonim válasza:
Mert nem hisszük el,persze lehet,de mi nem vagyunk megáldva ilyennel.
2021. márc. 22. 14:29
37/63 anonim válasza:
34-es a gyerek olyan, amilyenné nevelik. Ha az én szüleim lennék ilyenek, megtudnám, enged az életbe nem látnak többet. Sussz-passz. Attól még hogy nyomod a pirost, akkor se normális, hogy a férje meg testvére fontosabb mint a gyereke. Normális embereknél ők egyenrangúak, normális mentalitású családokban.
2021. márc. 22. 14:40
38/63 anonim válasza:
Gondolom, ha már most cseszik a gyerekre, mert jajj apuci fontosabb, majd ne csodálkozzon, ha olyan is lesz, hogy ő se fog a szüleire bagózni. Nálam egy ilyen kijelentés után az utolsó helyre kerültek volna, de még emberszámba se vettem volna őket. Önzőek, az ilyen nemhogy gyereket nem érdemes, de még állatot se tartson.
2021. márc. 22. 14:43
39/63 anonim válasza:
36!
Ezt nekem, a 35-nek írtad?
Annyira hihetetlen hogy vannak gyerekeim, férjem és szüleim akiket szeretek? Ennek nem kéne ennyire megdöbbentőnek lennie...
2021. márc. 22. 14:50
40/63 anonim válasza:
37-es ez a mániátok,a 73 éves szüleim mostanra rájöttek,hogy ez nem így van,a nevelés némileg hat,de a gyerek nem lesz olyan,amilyennek nevelni akarod.
A legélesebb példa az egypetéjű ikrek közti óriási különbség,mert,akik közvetlen közelében nőttek fel egypetéjű ikrek vagy a a gyerekeik azok tudhatják, én is iker vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!