Számotokra melyik az a családtag, aki a világon a legfontosabb nektek?
A gyereked csak a harmadik? Érdekes
Legalább a #2es leírta az igazat.
Sokan viszketnek a saját gyerekuktol, de nem mernék bevallani... csak tudatalatt bántják szerencsétlent..
3-as valószínűleg azért,mert olyan "szülei" voltak,mint nekem.
Az a normális,ha az anya és apa,de mivel az enyéim szörnyetegek voltak,a gyerekem az első,a második a férjem, a harmadik pedig a haveri társaságunk,így egy nagy család vagyunk.
De akkor miért vállal az ember gyereket? Mindenki tisztában van azzal hogy a gyerek gonddal jár, kis korban minden figyelmedet igényli és reggelig lehetne sorolni mennyi nehézséggel jár még és nem lehet mondani hogy “Jaj nem gondoltam hogy ilyen lesz”
Mindenki tudja hogy gyereket nevelni nehéz úgyhogy nem értem hogy ilyenkor miért utólag sír a szája az embernek (Itt nem a második válaszolóról van szó, az ő esetében csak azt nem értem hogy hogyan lehet a saját gyere csak a harmadik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!