Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megoldhato hogy...

Szerintetek megoldhato hogy megszakitsam a kapcsolatot a csaladommal ugy hogy mind budapesten elunk? Ha nem akkor mennyire lehet nehez kulfoldon uj eletet kezdeni ugy hogy sokszor meg az anyanyelvemen is nehezen fejezem ki magam nem hogy angolul?

Figyelt kérdés

Elmebeteg narkos alkesz idegbeteg emberekrol van szo. Se anyukamnak se apukamnak nincs mas emberi kapcsolata csak en meg ok egymasnak (se barataik, se testvereik, szuleik sem lesznek mar sokaig).

Egeszen biztos nem fogjak megerteni miert teszem amit teszek.

Halatlansagnak tunhet mert egy darabig sulyos beteg voltam es akkor erosen beszaltak a koltsegeimbe. Viszont lehet nem lettem volna sulyos beteg ha nem hagynak telen a hideg utcan honapokra kiskamaszkent egy orszagban aminek a nyelvet is alig beszelem. Ha elvisznek orvoshoz gyerekkent, ha rendesen ettem volna gyerekkent, ha nem bantalmaznak es nem visznek el zulott iranyba. Anyagilag is jobban allnek ha nem koltoztek volna annyit es olyan tavolsagokra hogy iskolaba se nagyon tudjak bejarni. Millio dolog miatt duhos vagyok rajuk, persze furcsa most megszakitani veluk a kapcsolatot mert latom hogy probalnak pozitiv iranyba valtozni de muszaly mert bekattanok.

Biztosan nem fogjak megerteni mert oket egesz eletukben patyolgattak a szuleik, 30 eves koruk utan kezdtek el egyaltalan dolgozgatni en meg mar 14 evesen dolgoztam. Nagyon egyszeru es onzo a gondolkodasuk, nem fogjak felfogni hogy ok kozel nem olyan hatteret biztositottak nekem mint nekik az o szuleik.

A gond hogy ok is maszkalnak es en is maszkalok a varosban minden fele. Raadasul rajtuk kivul is mar jo par emberrel megszakitottam vagy megszakitanam a kapcsolatot budapesten.

A videk szamomra elhetetlen. Sajnos komoly egeszsegyugyi problemaim vannak es a Budapesten a legjobb az ellatas. Millio mas oka van amiert mindenkepp nagyvarosban szeretnek elni. Ha egyszer jobban leszek szeretnek tanulni is, Budapesten sok jo ingyenes felnottkepzes van.

Pszichoterapiara is jarnek ha talalok egy jo terapeutat.

Ha a pandemia utan kulfoldre mennek akkor nemtom hogy boldogulnek. Amikor nemetorszagban eltem es pizzafutarkodtam nem nagyon boldogultam. Marmint anyagilag minden rendben volt de az egeszsegem romlott es nagyon nehezen tudtam kommunikalni az emberekkel. Angolul jobban tudok mint nemetul, de rossz erzelmi allapotban vagyok es meg magyarul is nehezemre esik megbeszelni a kornyezetemmel a problemaimat (pedig erre mar csak praktikus okokbol is szuksegem van).

2021. márc. 19. 00:32
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Ja és a 10-es válaszoló kedvéért: Amit az iskoláról írtam az 18 éves korom előtt volt. 14 éves korom környékén. Nemtom a Német iskolákban hogy van, de a Magyar iskolákat nem nagyon izgatja hogy mi van a gyerekkel. Én legalábbis ezt tapasztaltam.
2021. márc. 19. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!