Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek most? Nagyon...

Mihez kezdjek most? Nagyon szeretem még mindig. A férjem "szakítani" akar egy kis időre. Nem válni akar csak egy kis szabadságra vágyik. Nincs másik nő az életében, ez biztos. Azt mondja szeret de nem akar velem lenni. Van 3 közös gyermekünk.

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 20:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
Beszéld meg vele hogy a kis szabija elött menjetek el kettesben 1 romantikus nyaralásra, amúgy közöld vele hogy 3 gyerek mellől nem léphet csak úgy le ha válást akkar hivatalosan intézitek.
2010. aug. 18. 22:16
 12/20 A kérdező kommentje:
Azt mondja,hogy velem van a probléma.A beszédstílusommal,az állandó ingerültségemmel.Most megbeszéltük ,hogy a hétvégéig eldönti,hogy együtt maradunk e vagy sem.Én már nem birom ezt tovább.Örülten szeretem.De felhozom neki ezt a romantikus nyaralást hátha csak ennek a hiány miatt akar elmenni tölünk.Lehet mindkettönknek jót tesz majd.Köszi a válaszokat.
2010. aug. 18. 23:06
 13/20 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem szimplán arról van szó tényleg, hogy rámásztál teljesen... ő maga akarna lenni te meg futsz utána. Hagyd béként!!! ha már nem szeret téged akkor úgyis mindegy. de ha igen, akkor hadd menjen "szabira" bár hozzátenném, hogy a gyerekek elől nem illik szabira menni, tehát ha el is költözik otthonról egy időre a szüleihez, vagy nem tudom hogy tervezte, akkor vigye egy időre a gyerekeket is nagymamázni!!!

Szerintem a szerelmeddel megfojtottad, ez a baja.

31/N

2010. aug. 19. 08:01
 14/20 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező. Mondd meg őméltóságának, hogy ezentúl ő csinálja a házimunka és a gyerekek körüli teendők FELÉT, és akkor nem leszel ingerült. Könnyen p.ofázik az, akinek annyi dolga van, hogy munka után sörözzön a fotelban meg tévézzen. Azért gondolom, hogy a férjed ilyen, mert az ilyen stílusú "férfiak" szoktak így viselkedni.
2010. aug. 19. 08:06
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Ja, és az ilyen állandóan a másikban keresi a hibát, ő ugye tökéletes, mindenről a másik tehet. Tipikus érzelmi bántalmazó.
2010. aug. 19. 08:07
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A romantikus hétvége annyi ebben az esetben, mint halottnak a csók. Ez a férfi megunta a házasságot, a gerekzsivajt, a felelősséget és ki akar törni. Elég szomorú.
2010. aug. 19. 09:42
 17/20 A kérdező kommentje:
Utolsónak:remélem nem igy van mert azt nem tudnám elviselni.Amugy meg nem hiszem ,hogy megfolytom a szerelmemmel mert én minden második este elengedem egyedül a haverokkal kikapcsolódni én meg egyedül vagyok a gyerekekkel.Ebböl lett elegem és mertem szólni ,na szerintem ezért tartunk ott ahol tartunk.
2010. aug. 19. 10:25
 18/20 anonim ***** válasza:
31%
nem megfojtani kéne a másikat,beszélgessetek,a jó kommunnikáció csodákra képes.
2010. aug. 19. 10:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a legaljasabbak. Ő kétnaponta bulizik, az anya meg 24 órában ügyeletes. Nekem is van egy ilyen szemétláda ismerősöm. Van egy gyönyörű felesége, tündéri gyereke, ő meg hetente egyszer focizni megy, hetente egyszer-kétszer meccsre, hétvégén meg a haverokkal bulizni (ami kocsmázást jelent) A felesége meg egyedül neveli a gyereket. Ráadásul külön kasszán vannak, a férj még egy ruhát, egy csomag pelenkát nem vett a gyereknek. Minden pénze a szórakozásra megy el.Persze a feleség is hibás, tudom én, már rég ott kellett volna hagynia. Mint ahogy neked is.
2010. aug. 19. 11:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem hogy akarja ezt kivitelezni. Elmegy kilép az életetekből Te viszede egyedül a gyerekekkel a hétköznapokat majd egyszercsak visszajön mint ha mi sem történt volna és boldogan éltek mig meg nem haltok. Az élet nem igy müködik. Ebben mindenképpen sérülnek a gyerekek és Te is kiborulsz idegileg csak ő érzi jól magát. Egy apa nem viselkedhet igy ez igy nagyon önző dolog lenne.
2010. aug. 22. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!