Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetnénk meg kereszt...

Hogyan győzhetnénk meg keresztanyámat, hogy tartsa meg a babáját?

Figyelt kérdés

SZóval: most hirtelen lett új pasija, méghozzá jó pasija! Hamar eljegyezték egymást, megbeszélték gyereket akarnak, nem védekeztek. A baba 1. vagy 2. hónapban sikerült is. Most 4 hetes terhes. Vsizont teljesen megbolondult, arról bezsél, hogy nem kell neki, elveteti, meg hogy csak a nyűg van vele, minden rosszat gondol egy gyerekről, hogy milyen rongyos mikor megszületik, meg hogy nem mehet majd sehová, meg hogy mit csinál vel, csak a nyűg..stb.Viszont már 40 éves,bár nem néz ki annyinak és ez az utolsó lehetősége, mert ennek a pasinak kell, és nagyon határozott is. Nem látja a pozitív oldalát. Ha a babát nem tartja meg, a psit is elveszíti, és utána már gyereket sem jó ha vállal, ennyi idősen, meg nem is nagyon fog kelleni senkinek, hisz már elég idős. Ha elveteti utána már gyereke se lehet, így is csoda, hogy ilyen hamar összejött.

Ha ezt elrontja, akkor egyedül fog élni élete végéig. Én nagyon örülnék neki, ha lenne egy baba, akivel játszhatnék, emg ilyenek, meg tényleg sokat is segítenénk neki, ő is tudja, hogy bármikor hozhatná, és vigyáznánk rá. Segítsetek, hogy lehetne meggyőzni, hogy sokkal jobb lesz neki ez az élet, mint az egyedüllét.

Légyszi olyanokat ne írjatok, hogy ő döntése, meg ő választás, ő tudja, stb..mert nem tudj mivel jár, ha elveteti a babát, nem gondolt bele rendesen, ez biztos.

2010. aug. 18. 20:00
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Laura, mars a szobádba mielőtt elmondom anyádnak hogy kiteregeted a családi életünket!
2010. aug. 19. 02:17
 12/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, bár szerintem a véleményeteket kultúráltabban is meg lehetett volna írni.

Bevallom, igazatok van, tényleg nincs beleszólásom, mert neki kell kigordania a babát, illetve felnevelni.Tényleg csak az ő döntése.

De: direkt nem védekeztek, amikor már megbeszélték, hogy gyereket akarnak. Illetve: nem amiatt szeretném, hogy játszhassak vele, csak mondtam, hogy szeretem a babákat, és örülnék neki.

Szóval tudom, hogy előtte kellett volna végiggondolnia, mit is akar, most már kicsit késő, mert így sokkal jobban megbántja majd a párját. Köszönöm, hogy segítettetek!

Ja, és tényleg a keresztanyám és egyben a nagynéném is, de meg vagyok keresztelve.

2010. aug. 19. 19:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!