Szerintetek igaza van a férjnek?
Akkor minek vette fel eleve? xd
Meg amúgy valami híresség a sima nevével vagy mi? :D
De okéé...
Őszintén, ha ettől boldogabb lesz, csinálja, de előre szólok, nem ez a baja. Szóval nem fog segíteni. Szerintem ez egy menekülés.
Remélem megmagyarázta rendesen a férjnek, hogy nem arról van szó, hogy szégyelne az ő nevével bemutatkozni.
Mindenesetre én kicsit mélyebbre ásnék a helyében miért is akar ő nevet változtatni. ^^
Amúgy miért nem mutatkozik be a keresztnevén?
Szerinted ki a fene emlékszik a másik teljes nevére?
Olyan nagy gond ez...
Ha én is a férjezett nevemen mutatkoznék be az elejére és végére sem emlékezne senki, mégsem a névváltoztatás ami az eszembe jut.
Meg nem tilthatja, hogy nevet változtasson de jogosan esik rosszul neki. Én pl. Meg sem kérdeztem, hogy mi a véleménye, mi legyen a nevem a házasság után, végülis én fogom viselni nem ő, ellenben ha a házasság után pár évvel benyögtem volna, hogy többet én né nem leszek, már jogosan merül fel benne, hogy mi történt, ami miatt eddig tetszett, most meg már hirtelen el akarom dobni.
A baratnőd pedig hiába Németh Lajosné, attól meg bemutatkozhat Kis Katiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!