Lányom kezén piros-fehér-zöld fonott karkötőt fedeztem fel. Mit tegyek?
14 éves lányom most megy középiskolába, kitűnő tanuló, sok barátja van, segít, amiben tud, nem is kívánhaték jobb gyereket. Tegnap láttam meg a fesztiválkarszalag mellet a kezén a nemzeti színű karkötőt. Ilyen fura fonással van, csíkokban megy végig.
Szóval, ti mit tennétek ebben a helyzetben? Nagyon félek, hogy baja lehet ebből, meg hogy valaki agresszívabb meglátja a kezén, stb... Eddig nem szóltam egy szót sem, úgy tettem, mintha nem venném észre, de nagyon aggódom. Ugye semmiféle szektába nem szervezhették be?
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyet látok rajta, nőies, finom lány, feltűnő a kezén ez a karkötő.
Ti szólnátok, hogy vegye le, vagy ilyesmi? Lehet baja belőle?
Nekem van Magyar Gárdás családtagom. Pont olyan, mint egy szekta. Szörnyű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magyarországon sajnos nem nemzeti érzelmek vannak, hanem ez is valami divathóbort.
Miért kéne ezt szégyelleni?Nincs benne semmi rossz.
Én is csinálok fonott karkötőket. Igaz vékonyat, volt piros fehér zöldem is, mégse szólt érte senki se. Észre se vették. És van cigány ismerősöm, még mondták is, hogy tök jó. Most ilyenem van [link]
egyik az enyém másik a barátomé. Ha ez elszakad csinálok piros fehér zöldet megint.Szerintem nincs semmi baj, nyilván büszke a hazájára, vagy csak tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!