Lányom kezén piros-fehér-zöld fonott karkötőt fedeztem fel. Mit tegyek?
14 éves lányom most megy középiskolába, kitűnő tanuló, sok barátja van, segít, amiben tud, nem is kívánhaték jobb gyereket. Tegnap láttam meg a fesztiválkarszalag mellet a kezén a nemzeti színű karkötőt. Ilyen fura fonással van, csíkokban megy végig.
Szóval, ti mit tennétek ebben a helyzetben? Nagyon félek, hogy baja lehet ebből, meg hogy valaki agresszívabb meglátja a kezén, stb... Eddig nem szóltam egy szót sem, úgy tettem, mintha nem venném észre, de nagyon aggódom. Ugye semmiféle szektába nem szervezhették be?
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyet látok rajta, nőies, finom lány, feltűnő a kezén ez a karkötő.
Ti szólnátok, hogy vegye le, vagy ilyesmi? Lehet baja belőle?
Ezen az oldalon csak a "nagymagyarok" vannak.
Valószínű,hogy valamelyik ilyen szervezet hálózta be. Kérdezd meg,hogy miért akar ilyen karkötőt viselni. Ez való márc.15.-én,de nem a mindennapokban. A magyarságát nem kell mindennap,feltűnően bizonyítani! Én is aggódnék a helyedben! Ha egy ilyen bandához csapódott,akkor az a tanulás rovására is mehet majd! Fiatal még ahhoz,hogy egy párt tagja legyen.
Szerintem gyorsan kapcsolja ki mindenki a gépét, mert jön egy gárdista, és szétcsap köztünk!!!
Hol élsz kedves kérdező, csak az RTL Klubot és a TV2-t nézed? Legyél egy kicsit büszkébb arra, hogy magyar vagy!!
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:13
Azért Olaszliszkán, vagy a Taktaközben ebben nem lehetsz biztos. Nem csak úgy mondom, a környéken lakunk, és vannak "szép" dolgok. Nem merném egyik családtagomat sem nemzetiszín karkötővel, egyébbel arrafelé elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!