Lányom kezén piros-fehér-zöld fonott karkötőt fedeztem fel. Mit tegyek?
14 éves lányom most megy középiskolába, kitűnő tanuló, sok barátja van, segít, amiben tud, nem is kívánhaték jobb gyereket. Tegnap láttam meg a fesztiválkarszalag mellet a kezén a nemzeti színű karkötőt. Ilyen fura fonással van, csíkokban megy végig.
Szóval, ti mit tennétek ebben a helyzetben? Nagyon félek, hogy baja lehet ebből, meg hogy valaki agresszívabb meglátja a kezén, stb... Eddig nem szóltam egy szót sem, úgy tettem, mintha nem venném észre, de nagyon aggódom. Ugye semmiféle szektába nem szervezhették be?
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyet látok rajta, nőies, finom lány, feltűnő a kezén ez a karkötő.
Ti szólnátok, hogy vegye le, vagy ilyesmi? Lehet baja belőle?
Szektába? Ugye ezt nem gondoltad komolyan?
Magyarországon él, magyar állampolgár, a magyar zászló piros-fehér-zöld, akkor mi a kérdés? Tudod az lenne a szégyen, ha valakinek baja származna abból, mert piros-fehér-zöld karkötőt hord. Figyeld meg az olimpiai sportolóinkat is, ők is piros-fehér-zöld melegítőt hordanak, mert magyar emberek. Nem nácik, nem rasszisták, nem szekta tagok.
Sokan viselnek ilyet.Szerintem indiánfonással készülhetett.A magyar identitás,hovatartozás,esetleg politikai irányultság kifejezője,nem szektájé.Én magam is viseltem,sőt diákjaim is.Beszélgess vele a dologról,úgy többet tudhatsz meg,mint itt másoktól.Elmondhatod,hogy tartasz a kirekesztéstől,megbélyegzéstől,de szerintem ő ezt alapból hárítani fogja.
Sok sikert!
u.i. sokkal jobban aggódnék,ha a lányom kannabis mintás csuklópántot hordana,vagy akár USA zászlót.
Én büszke lennék a majdani lányomra ha ilyen karkötőt viselne..
Egyébként nem alaptalan az aggodalmad valami retkes cigány beleköthet emiatt.
ez baromság
a "cigányok" ez miatt nem verik szét a fejét
elhiheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!