Milyen véleményed van a melegekről?
Hát ne is haragudj, de ez nem egy értelmes válasz ....
Én ismerek nem egyet és nem kettőt, viszont rosszat egyikükről s etudok mondani,. Értelmes, intelligens, igényes srácok, némelyik még amolyan nok bálványa típus is, csak hát hiába :-)
Egyet viszont leszűrtem a sok taoasztalatból: intelligens emberekközöttez nem probléma, mivel az intelligencia egyenes arányban van a toleranciával, a probléma ott lezdődik, amikor hülyék közé kerül az ember, de erre meg azt szoktam mondani, hogy "hiányzik az neked"
Szerintem a mai világban nem jelent ez semmiféle problémát, az persze más kérdés, hogy sajnos nagyon sok homofób ember van, na ezeket meg kell próbálni elkerülni szépen amennyire lehet.
Kriszti
Én szeretem, tisztelem őket.
Szerintem nem ez határozza meg egy ember milyenségét. Köztük is vannak rendes emberek és bunkók is.
De akikkel én találkoztam mind nagyon rendesek voltak.
Azt gondolom jobban ki kellene állni mellettük a (nem homofób) heteróknak és elfogadni/elfogadtatni őket.
Félig-meddig én is annak számítok a biszexualitásommal :) Bár engem sokan azért is elítélnek mert "jaj micsoda barom nem tudja eldönteni mi kell neki lefeküdne még egy zöldséggel is" :DDD De szükség van az ilyen emberekre, mert ők színezik ki a szürke hétköznapokat. Jó, ez nyálas volt de akkor is így van :)
Üdv C.
Mármint a meleg emberekről vagy a jelenségről általában? Nem ugyanaz!
A jelenségről meg lehet az ember véleménye, én személy szerint természetellenesnek tartom, de ettől még a különböző emberekről lehet egyéni véleményem! Nekem két kollegám meleg, az egyiket nagyon bírom emberileg, tök jó fej, csomót nevetünk, a másikat meg nem, mert elég bunkó, mindent leszól, de akkor is ilyen lenne mindkettőtől a véleményem, ha heterók lennének. Nem ezen múlik.
Szerintem el lehet fogadni egymást akkor is, ha az életvitelével nem feltétlenül értünk egyet. Sőt kedvelni is lehet. Sokáig én se hittem el, de ők is ugyanolyanok, mint bárki más! Már amennyire egy ember lehet "ugyanolyan"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!