Hét napból hatot dolgozik, tehergépkocsi-vezető és ha nem dolgozik...akkor csak a hülye gépe előtt ül...
2010. aug. 18. 10:35
3/27 anonim válasza:
Párom egy nagy infromatikai cégnek dolgozik.
àlltalában itthonról, de heti 1-3 alkalommal elutazik, van hogy ott is alszik. Ha itthon van reggel 8-9-kor kezd és változó, van hogy keveseb a munka akkor elöbb végez, de álltalában 5-ig a gép elött ül. De telefonon mindig elérhetö, így akad hogy egész nap telefonál, vagy este késön hívják vagy korán reggel. àlltalában a nyaralások altt is elérhetö.
Amikor nem dolgozik is sokat ül a gép elött, vagy tv-nk, vagy kirándulunk. Külön hobbija nincsen, este elalvás elött olvas mindig.
2010. aug. 18. 10:37
4/27 anonim válasza:
Az én párom is az infromatikában dolgozik, a hétből 5 napot. Reggel 8-tól este 4ig.
Fél 5re van itthon.
Utána mindig velem foglalkozik, vagy elmegyünk valahova, vagy sétálunk a kutyusunkkal.
Ő ilyen bújós fajta. Este is.
Miért tetted fel ezt a kérdést?
Ugyanezt megkérdezhetem tőled?
Evi.
2010. aug. 18. 10:45
5/27 anonim válasza:
az enyém jelenleg alkalmi munkát végez, segédmunkás sajna más nincs. reggel 6 kor megy és este 7-8-kor jön. órabérbe dolgozik, szóval türhető. csak sajna hétköznap semmit nem tudunk együtt csinálni meg ő sem a kinti dolgokat, bár megértem. hétvégén meg egy egész napot alszik pihen lazít, mert kipiheni a fáradalmakat. másnap meg lenyírja a füvet, kocsit takarít, vagy meglátogatjuk a rokonokat. de neki sincs hobbija különösebben.
2010. aug. 18. 10:54
6/27 anonim válasza:
heti 7 napból 6ot dolgozik reggel 6tól este 9ig..és mikor itthon van a családi programok..biciklizünk,együtt főzünk..együtt vásárolunk...ilyenek
2010. aug. 18. 10:55
7/27 anonim válasza:
Az én páromnak sajna nincs munkája. Itthon megcsinál ezt-azt a házimunkából,d e sajna elég ügyetlenke, ezért nem is erőltetem, úgyis utána kell csináljam. Inkább gépezik, munkát keres, olvas, elmegy a tesival focizni, meglátogatja a szüleit. Kb ennyi.
2010. aug. 18. 10:58
8/27 anonim válasza:
Az én párom a mezőgazdaságban dolgozik, traktorosként. Ez tavasztól késő őszig, gyakorlatilag, 7napból 7-et jelent. Ha valami oknál fogva éppen itthon van, akkor vagy az autót takarítja, vagy a tévé előtt ül, vagy alszik, amit nem is nagyon rovok fel neki, mivel én biztosan nem bírnám azt a munkatempót. Sajnos ebben az időszakban nincs sok közös programunk. Még jó, hogy nincs otthon internetünk!
2010. aug. 18. 10:59
9/27 anonim válasza:
Az én férjem vállalkozó, az építőiparban tevékenykedik, 7 napból 5-öt dolgozik, de van olyan amikor hétvégén is kell, kötetlen a munkaideje, valamikor 10 órát dolgozik van amikor 1-et, változó! Minden reggel 8-kor viszont elindul, mert el kell igazítania az embereket. De utána haza jön néha, és minden nap együtt reggelizünk, ebédelünk, vacsorázunk, kivéve ha külföldön van, vagy üzleti tárgyaláson! N/27
2010. aug. 18. 11:00
10/27 anonim válasza:
A férjem programozó, szabadidejében is programozik. :D 22/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!