Mit csináljak, ha úgy érzem, hogy barátom testvére sajnál tőlem mindent?
Nem lehet hogy tetszel neki? Erre gondoltam, amikor kérdeztem hogy van-e valakije. Szerintem a szemétségével leplezi az irántad való vonzalmát. Savaz, mert nem az övé vagy, vagy csak irigy és féltékeny.
Nem tűnt el semmi személyes holmi, bugyi vagy ilyesmi? Szerintem azt is képes lenyúlni : D
"ha úgy érzem, hogy barátom testvére sajnál tőlem mindent"
Lehet, rosszul látod.
Nem TŐLED, hanem mindenkitől sajnálja azt, amit más, nem pedig ő kap.
Önző, irígy embereknél ez így szokás.
Nem te vagy ellenszenves neki, hanem mindenki, aki kap valamit, amit ő is megkaphatna, sőt, elvárja, hogy CSAK Ő kapjon bármit is.
.
Majd, ha kölön laktok pároddal, mondhatod sógorodnak: "Ha jősz, leszel, ha hozol eszel!"
Úristen. Anno nálunk ugyanez volt, csak a barátom húgával.
Megettem egyszer három szelet sonkát, ami állítólag neki lett véve és ezen akkora balhét csapott, hogy mi csak kajálni járunk oda (havi 1hetveget, max kettőt voltunk náluk), hogy még bőgött is, mint egy hisztis majom.
De a banán, üdítő, csoki jó volt, azt meg tudta enni mindig, amit oda vittünk mindig (elmentünk mindig a boltba amikor mentem és bevasaroltunk ezt-azt).
Persze minket sosem zavart, sose szóltunk érte.
Rá nem sokkal összeköltöztunk, ha kb 3havonta átmegyünk hozzájuk egy ebédre, akkor mindig bámul, miközben eszek és kb 5falat ha lecsuszik emiatt, annyira idegesítő és már inkább megkajalva megyek oda. Barátom hiába ugatta le meg a szülei is, annál a háznál O a főnök, teljesen kontroll alatt tartja a szülőket is, a barátom meg már beszélni se beszél vele kb.
Szóval vannak ilyen önző ge*i emberek, akik alapjáraton kattantak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!