Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az olyan...

Mi a véleményed az olyan emberről, aki a férje/felesége temetésén nincs ott, csak másnap megy ki a temetőbe?

Figyelt kérdés
Olyan indokkal hogy őt senki ne sajnálja,és hogy elfog ájulni.
2010. aug. 17. 18:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Vannak olyan emberek akiknek tomegiszonyuk van es eppen eleg ha elveszti az elettarsat
2010. aug. 17. 18:57
 12/22 anonim ***** válasza:
65%
Ő teszi jól. Egy temetésből nem is kéne nagy felhajtást csinálni, az élet része, és mindenki úgy gyászol, ahogy akar. Én pl. nem fogom fel tragédiának, nem sírtam egy temetésen se, pedig gyerekkoromtól sok temetésen részt vettem (volt, hogy csak "szemlélőként" mint kántor néni kisunokája voltam jelen). Na, ezt is biztos megszólnák egyesek, miért nem ejtek egy könnyet se, de senkire nem tartozik.
2010. aug. 17. 18:58
 13/22 anonim ***** válasza:
74%

"Na, ezt is biztos megszólnák egyesek, miért nem ejtek egy könnyet se, de senkire nem tartozik."

Ez is egyénfüggő..,van aki bömböl,és "látványossan" gyászol,van aki belül sír,és magában gyászol!

2010. aug. 17. 19:02
 14/22 anonim ***** válasza:
67%

Tökéletesen megértem. A gyász egy egyszemélyes dolog, a temetés viszont ingyencirkusz a rokonoknak. Van, aki nem képes részt veni egy ilyen cirkuszban, ami nem is a halottról szól, hanem arról, hogy összegyűljenek az ezer éve nem látott rokonok, és együtt igyanak meg pletykálkodjanak.

Ha az én férjem akarna temetést - de kijelentette, hogy ő ilyet nem szeretne -, én sem lennék ott. A gyászom az én gyászom, és úgy gyászolom meg a hozzátartozómat, ahogy képes vagyok, nem pedig úgy, ahogy Mari néni és Jóska bácsi elvárja.

2010. aug. 17. 19:05
 15/22 anonim ***** válasza:
69%
19:02 - Igen, te pl. ezt megérted, és így kéne mindenkinek, de sokan nem így gondolják, mint te.
2010. aug. 17. 19:10
 16/22 anonim ***** válasza:
12%
Na kíváncsi vagyok melyik balf@sz pontozott le,mert úgy látom csak megértő válaszok vannak,aki lepontozott,az miért nem vállalja a véleményét?
2010. aug. 17. 19:11
 17/22 anonim ***** válasza:
83%

Azért azt nem mondanám hogy a temetés ingyen cirkusz a rokonoknak.A halotti tor az már igen,az az.

A kérdésre visszatérve: mindenki máshogyan gyászol.Szerintem ezért nem lehet megszólni senkit.

2010. aug. 17. 19:29
 18/22 anonim ***** válasza:
En nem tudnek nem elmenni a temetesre, nekem fontos lenne, hogy ott legyek, de megertem, ha valaki nem akar ott lenni. (a halotti tor meg mindenfele szertartas nekem se tetszik)
2010. aug. 17. 19:36
 19/22 anonim ***** válasza:
54%

Továbbra is várom azok véleményét,akik lepontozzák a megértő válaszokat.

Miért nem merik vállalni a véleményüket?Kíváncsi volnék a sunyi másik oldal véleményére is.

2010. aug. 17. 19:38
 20/22 anonim ***** válasza:
24%
Addig kell törődni a szeretteinkkel, ameddig még élnek.. A temetés már nem olyan fontos..
2010. aug. 17. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!