Az milyen lenne, ha nem sírnék a temetésén?
Én apukám temetésén sem sírta, egyszerűen nem tudok mások előtt sírni ez van...
17/L
Én sem tudtam az imádott apukám temetésén sírni, (21 éves voltam akkor) mert az anyám és a testvérem úgy ki voltak borulva, hogy egyik kezemmel az egyikőjüket tartottam, a másikkal a másikat, hogy bele ne essenek a sírgödörbe, anyunak utána széket is kellett hozni, és ott ült sokáig. Szóval muszáj volt a "kezembe venni a gyeplőt", mert ha én is sírtam volna, akkor tényleg nem tudom, mi lett volna.. :((
Otthon sírtam eleget, temetés előtt és után is.
"sem tudnél sírni"??? Mintha a sírás egy kötelezően előírt feladat lenne..
Nem hiszem, hogy bármilyen irányban színészkedni kellene egy temetésen, vagy bárki elváná azt, hogy X.Y. sírjon az adott temetésen.
Ha sírnod kell, sírj, ha nem ne. Nem ezen múlik, nem ebből látszik, mennyire szeretted az illetőt.
Szia!
Szerintem nem lenne gond vele. Ha meg valakinek nem tetszik azzal ne törődj. Mindenki másképp éli meg a gyász fogalmát. Attól még, hogy a temetésen mások előtt nem sírsz nem jelenti azt, hogy a szobádban, vagy bárhol amikor egyedül vagy nem fogsz. Attól még szerethetted az illetőt aki elment.
18L
00:16, köszi, aranyos vagy! :) Ez azóta is így van, én vagyok a "legerősebb", azaz a támaszuk mindkettőjüknek, pedig a temetés már 18 éve volt. :(
Egyébként így van, a fájdalmat, a gyászt nem az jelenti, hogy az a legszomorúbb, aki a leghangosabban sír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!