Az apuka, miután barátnője lett és elköltözött otthonról, nagyon keveset keresi a gyerekeit (sokat dolgozik, kevés a szabadideje, és most az új nő teljesen elvette az eszét? többi lent
"ahogy délutánonként sírnak a gyerekeim az apjuk után"
Minden délután? Mert eddig minden délután ment hozzátok az apuka? Most milyen gyakran jön hozzájuk, hetente, kéthetente?
Ez van, le kell nyelned, sajnos.
Hiába beszélsz vele, ő "nem hibás", stb. stb... Apám ugyanez, összejött a mostohámmal és onnantól kezdve ő, a két fia voltak a sláger, én meg nagy ívben leszrva (még mikor otthon éltem velük).
Ez van... nagyon szrul esett, de aztán, olyan 25-26 évesen leültem vele komolyan beszélni erről. Persze jól összevesztünk (makacs, mint egy öszvér), volt kiabálás rendesen, viszont azóta sokat javult a kapcsolatunk.
Ő szerintem fel sem fogta, mennyire fájt, hogy lényegében elhagyott az új punciért, de hát ez van.
Új lappal indítottunk.
Felesleges beszélned vele. Ő most nagyon szerelmes, a második fiatalságát éli, te meg a gyerekek pedig belerondítotok ebbe. Bármilyen finoman teszed neki szóvá, te leszel a rosszindulatú ex, aki nem hagyja őket békén.
Sovány vigasz, de hidd el, a gyerekek ezt nem fogják elfelejteni neki, és a jövőben le se fogják őt sz.rni. El fog jönni az az idő, amikor nagy szüksége lesz a gyerekei szeretetére, támogatására, ők meg majd beintenek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!