Segítettek a szüleid anyagilag, hogy előrébb juss, pl lakás, ház, autó, vállalkozás vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Egy átlag 18-22 évesnél ez mennyire gyakori?2021. febr. 22. 17:30
51/54 Metionin válasza:
Nem. Nem volt miből, egyébként a szándék meg lett volna.
52/54 anonim válasza:
Nálunk anyósék segítettek sokat. A családi ház emeletét megkaptuk, és átalaKították rendes lakássá, sok pénzükbe került...autó az közös egyelőre. A saját szüleimtől fityiszt se kaptam. Férjem szülei segítenek, ha kell.
53/54 anonim válasza:
Igen. Amit ők megkapta anno azt igyekeztek megadni nekem és amiért ők kellett nélkülözzrnek egykor, azt is próbálták megadni.
Én kaptam tőlük autót, házat, és igen, segítettek a vállalkozásban is,nem is keveset. Nagyon sokat köszönhetek nekik és remélem, hogy egy nap én is meg tudom majd ani a gyermekemnek mindezt.
54/54 anonim válasza:
Nemhogy nem segítettek, hanem hátráltattak. az ő adósságaikat is én fizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!