Megéri családi vállalkozásban dolgozni?
A párom is a faterja vállalkozásában főnök de nekik jó a viszonyuk és így működik a dolog.
Viszont az unokatesóm is az apja autószerelő műhelyében dolgozik de nagyon utálja,az apja a kuncsaftok előtt folyamatosan alázza a mai napig,nagyon otrombán viselkedik,szidja,kibeszéli,volt hogy nekivágta a disztárcsát máaok előtt. Pedig sosem ad rá okot hogy ezt tegye de az öregnek nincs ki a 4 kereke sajnos.
Családtól függ hogy működik-e a dolog. Ha az apukáddal jó a viszonyod illetve a tesóddal akkor simán működhet.
Én inkább dolgoznék családi vállalkozásban mint csicskáskodni egy idióta főnöknek!
Attól függ, együtt tudsz-e dolgozni a családtagjaiddal.
Van, akit pl. zavar, hogy felnőttként is az apja parancsol neki.
Vannak zsarnokoskodó emberek, akik a gyereküket is csicskáztatják. Itt a gyakorin még olyat is olvastam, hogy az apa kiakadt, hogy a lázas beteg fia otthon merészelt maradni betegállományban, és a fia és a menye később féltek szólni, hogy babájuk lesz, és a szülés után egy hétig szabadságon akar lenni a fia. Na ott pl. nem értettem, miért dolgozik a fiú az apja vállalkozásában.
Gondold végig azt is, hogy jelenlegi munkahelyedet mennyire szereted, ill. mennyire érzed stabilnak. Ugyanígy az apukád cégénél szívesen végeznéd-e azt a tevékenységet, ill. mennyire stabil a vállalkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!