Segítettek a szüleid anyagilag, hogy előrébb juss, pl lakás, ház, autó, vállalkozás vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Egy átlag 18-22 évesnél ez mennyire gyakori?2021. febr. 22. 17:30
31/54 anonim válasza:
Adtak volna mindent, ha nem lettek volna szegények és betegek. De a továbbtanulásom alatt pl. nem kellett a rezsibe fizetnem, a saját költségeimet meg magam álltam privát oktatásból. Most én tartom el őket, és ez így rendben van, mert a nyugdíjukból nem élnének meg.
32/54 anonim válasza:
Én kaptam segítséget és nekem is az a célom hogy segítsem a gyerekemet még ennél is jobban mint amit én kaptam. Szerintemez a normális, lemondások árán is.
33/54 anonim válasza:
Almási Kitti video: https://www.youtube.com/watch?v=cQmVycIKQZM
34/54 anonim válasza:
Lehetőséget adtak arra, hogy azt tanuljam, amit szerettem volna. Egyetemista koromban fizették a lakhatásom, a kajám, még egy kevés zsebpénzt is kaptam, hogy csak a tanulásra koncentrálhassak.
Szerintem ez hatalmas ajándék volt, nagyon hálás vagyok érte.
35/54 anonim válasza:
Anyagilag nem, viszont kaptam egy sokkal hasznosabb támogatást, azt, hogy normális értékrendet kaptam, így saját magamnak is képes voltam megteremteni mindent, nem kellett hozzá külső segítség. Sokkal jobb érzés, mintha minden alám lett volna tolva.
36/54 anonim válasza:
33: szerintem ez marhára NEM a gyermekeknek adott lakásról, az életbe való elindításról szól! Hanem az állandó tutujgatásról, a huszon-harmincévesek gyerekként történő kiszolgálásáról.
37/54 anonim válasza:
Nekem nem segítettek, anyám 18.szuletesnapomon kiadta az utamat.
26eves vagyok, van autóm és egy vallalkozasom (nagyon kicsi), de a ház csak álom albi +40+milliós ingatlanarak mellett 😞
38/54 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!