Segítettek a szüleid anyagilag, hogy előrébb juss, pl lakás, ház, autó, vállalkozás vagy ilyesmi?
Soha semennyit nem kaptam mert nekik sem volt penzuk, apam elitta az osszeset ami maradt a szamlak, kaja kifizetese utan.
Volt mikor anyam tolem kert de soha nem adta vissza, gyerekkent is elkerte idonkent a penzemet.
Kesobb megmondtam neki hogy nem adok mert akkor soha nem tudok elkoltozni ha mindig elmegy a penzem. Osszegyujtottem a penzem es kimentem kulfoldre ahol vart a mentasszonyom. Osszehazasodtunk es azota kint elek. Anyam karacsonyra kuldott penzt meg neha szulinapomra de az meg mindig kevesebb mint amennyit anno tolem elkert.
Van hazunk, autonk, sporolt penzunk es se az en szuleim se a felesegem szulei nem adtak penzt
23 de miért ilyen stílusban kell írni? Borzalom.
Szakmai véleményt mondott, nem cssk ő egyedül egyébként, más kollegájàtól is hallottam már
23: nem is értem, hogy mondhat ilyet...
Ez olyan "dögöljön meg a szomszéd tehene is" - mert ő nem kapott...
Miért is lenne jó egy gyereknek a "szívjál jó sokat az életed első 20 évében???"
Én annyi támogatást kaptam,hogy amikor az első lakásomat vettem a fedezet anyukám háza volt.
Nagyon nagy segítség volt.
Szakmunkás után egyből dolgozni kezdtem.Munka mellett suli suli után, meg volt egy kis külföldi munka is.
Így sem volt könnyű,de megkönnyítette a helyzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!