Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, hogy bugyiban...

Szerintetek gáz, hogy bugyiban és melltartóban mászkálok apukám előtt? Illetve, hogy anyukámmal zuhanyzás közben mindig beszélgetünk és ő végig lát? 19/l

Figyelt kérdés

2021. febr. 11. 21:37
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
59%

Jóságos atya úr Isten. Ti milyen beteg családban nőttetek fel, akik azt mondjáktok, hogy ez nem normális dolog? Nálatok apátok meg anyátok rátok izgult, vagy mi a f@sz? Normális embereknél a szülő nem lát semmiféle szexuálisat a gyerekében, ha bugyiban van, ha rendes ruhában. Remélem akik azt mondják, hogy "Jézusom... Ez nem normális", akkor azok strandra se mentek soha a büdös életben a szüleikkel, mert semmiben nem különbözik a kettő. Ott is bugyiban és melltartóban lát apád/anyád/testvéred, meg még rajtuk kívül több száz ember, csak az anyaga más. Sok fürdőruhán amilyen felvágás van a bikinivonalnál az botrány, néhany darad ezerszer többet mutat, mint egy sima melltartó francia bugyi kombó mondjuk. Mint, ahogy mondtam, normális elmeállapotú embereknél apu/anyu nem lát semmilyen szexuálisat a lányaban/fiában, ha elsóneműben látja meg, mivel belőlük lett és a saját gyerekedhez kurvára nem vonzódsz szexuálisan, hiába van bugyiban vagy bármiben. Ahogy te nem apádban/anyádban látod a potenciális közösülésre való társat, úgy ők sem fogják benned.

Az aki meg azt kérdezte, hogy izgatni akarja-e a csaj az apját, hát te különösen egy beteg állat lehetsz. Egy normális szülő, hacsak tényleg nem elmebeteg, akkor nem izgul rá a gyerekére. Te ezekszerint ráizgulnál a saját gyerekedre, ha meglatnád fürdőruhában, vagy sima bugyiban és melltartóban és arról kezdenél el fantáziálni, hogy de jó lenne megdugni a saját lányom? Vannak ilyen beteg faszok, de azok beteg faszok. A hatalmas többség nem ilyen degenerált genetikai hulladék, hogy bármilyen formában is a saját gyerekére izguljon fel.

2021. febr. 13. 00:26
 42/56 anonim ***** válasza:
62%
Teljesen igaza van előzőnek, én pontoztalak le véletlenül :///
2021. febr. 13. 00:32
 43/56 anonim ***** válasza:
81%

#41, #42: én meg fel.

(Érintőképernyőn elég könnyű mellényúlni, velem is volt már, h eszem ágában se volt lepontozni egy választ, mégis odaértem vhogy.)

2021. febr. 13. 06:50
 44/56 anonim ***** válasza:
100%
43 voltam, úgy értettem, az általam adott felpontozás szándékos volt.
2021. febr. 13. 11:03
 45/56 anonim ***** válasza:
49%
41, te elég naiv vagy szegénykém. Itt nem arról van szó, hogy valaki tudatosan raizgul a rokonára, hanem az emberben rejlő szexuális osztonokrol, amik természetesek. Ahogy én zavarban lennék, ha apámat meztelenül, limbalozo farokkal látnám, úgy ez sztem benne is meglenne, ha én egy ityegtetném a nagy mellem és a feszes kerek fenekemet vmi helyes fehérneműben.
2021. febr. 13. 12:35
 46/56 anonim ***** válasza:
58%
Nem a raizgulasrol van szo, te gyökér fuj xd hanem az hogy ez magán dolog. miert kell a zuhanyzoba dumálni meg mesztelenul rohangálni a masik elott? nehez utana ezt elintezni ruhába? ha valami sürgős, váratlan, veletlen oke,h meglát, de direkt minek kell?
2021. febr. 13. 15:31
 47/56 anonim ***** válasza:
76%

41es mitől lenne naiv?

45ös, hogy lehet tudatosan(!) ráizgulni? Sztem szülő és gyermeke közt a szexualis ösztön a természet rendje szerint hiányzik (biol norm esetben).

Amúgy felnőtt ffi családtag nemiszervét látni tényleg elég vicces lenne, de nem több. Vmiért ezt az emberi társadalom így alakította ki, még afrikai bennszülöttek is elfedik (bár lehet azért, ne akadjon bele a bozótba).

Én (fiatal ffi vagyok) ha nemigen tudok mit felvenni pl a fürdőből kijövet, mindenképp magam elé fogok pl egy törülközőt, és nem fordítom telibe mások felé fenekemet, de ennyi. Családtagjaim, nem vendégeim, és én se vendégnek érzem otthon magam.

Az is érdekes lenne, h egy apát a szexuális ösztöne kerülgetné, h látja leányát, fehérneműben(!).

Előttem már tök jól leírták, h sok minden normális lehet egy családban, ami az ő közös családi normáikba beleillik, de a felmenőre, leszármazottra, testvérre felizgulás az sztem sehogy nem az, nemcsak társadalmi szabályainkkal hanem biológiai ösztönökkel is ellentétes. Még a majmok és a rágcsálók is kerülik.

2021. febr. 13. 15:45
 48/56 anonim ***** válasza:
57%
47-es komolyan ennyire nehéz felfogni valami teljesen evidens dolgot? NEM arról van szó, hogy felizgul vki az apjára/lányára, hanem hogy bizonyos kor felett már nem rohangálunk a másik nemű szülőnk/nagyszülőnk előtt félmeztelenül/meztelenül, mert az mindkettőnkből kellemetlen érzéseket vált ki. De rohangálj akkor anyád előtt egy szál f.szban, ha ennyire tetszik.
2021. febr. 13. 18:05
 49/56 anonim ***** válasza:
100%

45:" Itt nem arról van szó, hogy valaki tudatosan raizgul a rokonára, hanem az emberben rejlő szexuális osztonokrol, amik természetesek."

Alapesetben, egy jo ertelemben atlagos csaladban szexualis gatlas alakul ki az egyutt nevelkedo, felnovo, egymassal erzelmi viszonyban levo emberek kozott(testverek kozott is). Ez gyakorlatilag szexualis undort jelent, es ezert egyaltalan nem problema egy ferfinak, nem felizgulni a lanyara, se gondolatban, se testileg. Egy ferfinak ez pont annyira zavarbaejto kenyelmetlen, mintha egy tinedzser fiuval a dogos 30-40 -es anyja szexualitasarol probalnank beszelgetni.

De persze ez a ferfi a szomszed 16 eves lanyat, akivel szemben nincs ilyen pszihologiai gatlas, orommel megkefelne, mint szaporodo kepes nostenyt.

2021. febr. 14. 05:25
 50/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerjük a kedves Kérdezőnek sem családi, sem ismerősi körét, sem azt, amiért e kérdést feltette. Nekem három különböző feltevésem is van:

- Kérdező épp most tart az önállósodás azon stádiumában, amikor szülők elől is le akarja határolni saját intimszféráját, enélkül úgy érezné, beragad a gyermekkorban. Szülei lehet, hogy ezt minden további nélkül el is fogadják (és kérdező önmagával száll némi belső vitába, hisz eddig jó volt úgy is), de lehet, hogy szüleit picit értetlenkedni látják, hiszen ők végülis kívülről észlelik csak lányuk lelki fejlődését, és az ő szubjektív időskálájukon nekik meglepően gyors lehet ez a változás.

- Lehet, hogy a kérdező most került pl. felsőoktatásba vagy munkahelyre, új ismerősök közé, akikkel mindenről szó esik, barátnőkkel különösen is. Vagy elég, ha csak hallja mások megnyilvánulásait a témában. És mivel másoknál esetleg teljesen más a szokás, ebből azt hiheti, nála valami nagyon furcsa. Pedig nem, hiszen mitől is lenne baj egy családban kialakult és ott jól működő szokással, amíg senkinek nincs kárára. Márpedig amit Kérdező leírt, az semmiképp se abnormális, és nagyon gyakori is. Szerintem a legtöbb családban a családtagok meg bírnak lenni egymás előtt fehérneműben. *

- Lehet, hogy a kérdezőnek most lett udvarlója, és ha náluk teljesen mások a szokások, akkor a kettőt valahogy össze kell csiszolni. Lehet, hogy a fiúnak furcsák a lány családjabeli szokások és viszont. Azt kell megérteniük, egyik sem jó vagy rossz, és ha gátlása van valakinek emiatt, próbálják ezt megbeszélni, szerintem simán kezelhető a "konfliktus".

ad *: Előttem többször felmerült, hátha vérfertőzésre ingerlőnek hat az alulöltözöttség.

Hát ez normális esetben nincs így. De ettől még meglehet, hogy pl. a barátnők, akiktől ellentétes véleményt hallhatott a Kérdező, máshogy ítélik meg.

Ez olyasmi, hogy pl. azt hinnénk, minden férfi számára a legalapvetőbb állati ösztön, hogy egy nőt nem bánt, nem okoz neki szándékos sebesülést, és mindent megtesz, véletlenül is nehogy kárt tegyen egy nőben. (Persze emberek vagyunk, férfi se bántalmaztasson alapesetben, de pl. jogos védelemből ez mégis megtörténhet.) Ennek ellenére nem egy és nem kettő esetről hallunk, ahol egy tuskó összevert, leszúrt, agyonlőtt, feldarabolt stb. egy nőt... Ezért írtam, nem ismerjük, ki milyen háttérrel rendelkezik. Lehet, hogy olyanok véleményét hallotta a kérdező, ahol a családban nem működik a vérfertőzés ösztönös gátlása. Esetleg az "apa" egy második férj, aki még csak nem is gyerekkora óta van pl. a barátnő családjában, így ott tényleg sajátos érzelmeket okozhat benne, ha nevelt lányát így látja, még ha tudatosan el is nyomja ösztönét. Elég durva, de falusi rokonunk szomszédjában pl. simán összeálltak testvérek, náluk ennek közösségi hagyománya van, persze ettől még távolról se normális, merthogy (ahogy korábban vki leírta) ezt még a majom se teszi. Persze ez egy szélsőséges eset, de biztos gyakrabban elő szokott fordulni, hogy nem manifesztálódik egy ilyen nemi vágy, de vki fejében ott van. Lehet, hogy Kérdező ilyen környezetből valók véleményét hallotta valahol. Ettől még egy azokétól gyökeresen más kultúrában élők körében tényleg fel sem kell, hogy merüljön ezirányú kétség, hogy egy családban a szülők a gyermekükre kizárólag mint gyermekükre néznek.

2021. febr. 14. 09:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!