Szerintetek gáz, hogy bugyiban és melltartóban mászkálok apukám előtt? Illetve, hogy anyukámmal zuhanyzás közben mindig beszélgetünk és ő végig lát? 19/l
Nekem ez úgy 12 éves koromtól nem fér bele.
Én baromi szégyenlős vagyok, anyám.meg nem érdekel meztelenül...
28l
pont fordítva utolso... nekem nagy a mellem, es csak alvasnal veszem le a melltartot, mert különben fájna. de méterről függetlenül mindenkinek kene hordania melltartot, ha vkivel kontaktba kep aki nem a párja.
miert nem lehet feloltozni normalisan, zuhanyzas utan? nehez vagy mi?
Ha az Internet azt mondja, hogy gáz, te teljesen életmódot fogsz váltani?
Nem?
Akkor mi értelme a kérdésnek?
Hogy kinek mit jelent a saját magánszférája, amit ő igényel, az egyedül az ő saját döntése. Ezt felesleges mások számára "előírni" vagy ezen értetlenkedni. Még egy országon belül is sokféle egyedi szokással rendelkezünk. E téren nincs értelme abszolút normáról beszélnünk. (Mi is lenne ennek az abszolút normának a jogforrása?) És ha valaki jóban van saját igényeivel, azaz saját normáival, és ezt környezete, jelen esetben családtagjai megértik és tiszteletben tartják, akkor az úgy normális.
Az meg, hogy ki hogyan hord vagy nem hord melltartót, megint csak személyes döntés. Ha neki úgy jó, ahogy neki jó, akkor másnak ez miért lenne probléma.
Mindössze jószándékú javaslatként annyit tehetek, hogy elmondom, tudomásom szerint minél nagyobb mellekkel rendelkezik valaki, megfelelő megtámasztás nélkül annál jobban meg tud ereszkedni idővel. De az sem tisztem, hogy véleményt mondjak a kebel megereszkedéséről. Ha tudnék egészségi hátrányáról, netán előnyéről, nyilván helyeselném vagy ellenezném, az adott nő érdekében, de így csak a tényt próbálom jelezni, ahogyan én ismerem.
Én simán mászkálok a szüleim előtt félmeztelenül melltartó nélkül.
16 F
Hát én apám előtt nem mászkálnék így, ha már nem vagyok kislány. Anyu előtt én is szoktam átrohanni a fürdőből a szobába pl. meztelenül, de nem állok le vele dumcsizni úgy, hanem igyekszem, hogy ne sokáig lásson.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!