Titeket is sértenének az alábbi megjegyzések? Szólni nem merek, mert abból világháború lenne.
Nagyon nem tetszenek a Nagymamád beszólásai.
Biztos nincs tisztába vele, hogy téged ez bánt.(remélem)
Tedd a dolgod és élvezd az életet.
Sportolj, szórakozz, tanulj.
A lényeg, hogy Te legyél mindíg jóba magaddal.
Ne nassolj! Azon a pénzen, inkább havonta egy jó cuccot vegyél magadnak.
Azt nem látja senki, hogy mivel laksz jól, de legyél mindíg csinos.
A fő, hogy a Nagymamád ha ismét beszól, mond, hogy dolgod van és hamarosan hagyd ott.
Előbb-utóbb észreveszi magát.
Én akkora vagyok, mint te, de nagyon vékony, 45 kg vagyok. Nekem híznom kéne. Amúgy a magasságodhoz nem sok az 55 kg. Amúgy a kg-k számát nem csak az határozza meg, mit eszel, mennyit, és mikor, hanem az is, hogy mennyi izom van rajtad. Mivel sportolsz, az izmaid fejlettebbek, nagyobbak, ezért a súlyuk is nagyobb, mint egy nem sportoló, veled egy magas, átlagos alkatú embernek. Bocsi, ha túl ttudományos lett a válasz, de szerintem próbáld meg ezt elmagyarázni nagyidnak.
Különben meg, annyira marha kritikus néhány nyugdíjas....mintha az ő fuiatalkorukban nem lettek volna kisebb, nagyobb, vékonyabb vastagabb emberek....
mama, te mindig ilyen kritizálós, beszólós, púpos, rigolyás, ráncos, pöttyös, kövér voltál?
Lehet, mama, hogy tőled örököltem a kövérséget? :DDDDDD
Vedd fel poénosan, és nyomj oda neki egy poénos visszacsattanót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!