Románia a 2. világháború idelyén? Ami a wikibe van nemelég a referáthoz
Ilyen helyesírással nem is való neked a referát.
Az biztos, hogy több információ van erről a wikipédiában, mint a te fejecskédben :)
elnézést hogy határontúli magyarként a mindennapokban keményen küzdve az anyanyelvem használatárt, dacolva a sok nacionalistával és magyarutálóvan vétettem néhány helyesirási hibát, bár ez lenne a legnagyobb probléma amit a magyarok elkövetnek, elkövettek, én és sorstársaim mai napig iszom a levét ennek.De lehetne bennetek annyi belátás hogy a körülmények ismeretének hiányában nem tsztek ilyen sértő megjegyzéseket.
Üdv egy kárpátaljai magyar, akinek az ukrán nagyon nehezen megy.
Ok, egy helyesírási hiba nem a világ, de azért nem kellene rögtön magyarságodban sértve érezni magadat. Én is kárpátaljai vagyok, méghozzá ungvári, itt még a 10%-ot sem éri el a magyarok aránya, de az idejént nem ly-onnal írom. Én sem írok tökéletesen, mint ahogyan senki sem, de ha észreveszem, hogy valamit rosszul írtam, akkor elszégyellem magam és lapítok, legközelebb meg leírom helyesen. Nem szégyen hibázni, tanulni belőle pedig végképp nem, na de büszkének lenni rá...
Egy kárpátaljai magyar, akinek (amúgy ezt nem értem, hogy jön ide?) közepesen megy az ukrán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!