Titeket is sértenének az alábbi megjegyzések? Szólni nem merek, mert abból világháború lenne.
igen : / ez nem volt szép.Azért az én nagymamám nem mondana ilyet.Neked meg ennyiért nem kell lemondanod a sportról : )
Csináld csak.Én is ideges lettem volna ....: |
nyugi még fogsz nyúlni ;) hajrá.És ne érdekeljen semmi ilyen kritika.
sportolj csak.a nagymamák ilyenek.nekem is van egy ugynilyen nagyim aki ilyen.atttólmég szeretem de az ilyen megjegyzésekkel nem kell foglalkozni.ugyan minden ember testén máshogy oszik el a súly de az 55 nem veszett sok ,le lehet fogyni,a napi szintű sport pedig nagyon sokat segít.
fel e fejjel.:)
az én mamám is beszólogat nekem állandóan hogy milyen kövér vagyok és hogy nem ártana fogynom meg sportolnom
ha meg nem ezzel szekíroz akkor meg hogy néz ki a hajad mért kötötted össze mért úgy van összetűzve mért van kiengedve mért vasalod ki mért göndöríted be mért ilyen színűre festetted mikor mostad meg a hajad
vagy ha nem ez akkor meg :
hogy néz ki a körmöd mért ilyen nagy vagy mért ilyen kicsi milyen papucsod van én biztos szégyelnék ilyenbe kimenni az utcára (fél éves papucs teljesen jó )
és még sorohatnám én már nem foglakozok vele ráhagyom igaza van mindenbe haza jövök le van szarva mit mondott el is felejtem és kész próbáld ezt ki :D
16/L
Mondok neked valamit.
Én is 160cm magas vagyok,és bármit megadnék,hogy 55 kg legyek mint te..
Szóval ne érezd magad kínosnak,és ne hagyd abba a sportot.
Nem vagy kövér,sőt biztos vagyok benne,hogy nagyon szép alakod van..ne foglalkozz a mamáddal ilyen téren..Csak járj hozzá ezentúl is,és ha megint jön evvel a szöveggel,akkor csak mosolyogva mond neki,hogy
"hát ez van mama! a Genetika ellen nem tudok mit tenni.de nekem így is tökéletes!" Ha látja,hogy nem ér el semmit a megjegyzéseddel akkor megunja,és nem fog piszkálni vele többet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!