Van olyan rokonotok, aki megszakította a kapcsolatot a családdal, és nem beszél már veletek?
Nálunk van ilyen "kakukktojás", megtörtént a dolog és nem tudom, mit gondoljak. Tény, hogy a család sem egyszerű, vannak/voltak kicsit problémák, nem is találkoztunk vele olyan sokat, de ezt kicsit túlzásnak érzem.
Főleg, hogy azóta gyerek is lett, másoktól tudtuk meg - letiltott mindenkit -, a nagyszülők nem is látták soha az unokát, ha más nem mondja, nem is tudnának róla.
Elnézést kérek a "Kakukktojásoktól", remélem nem érti félre senki, amit írok, de előfordul olykor, hogy nem a család a mérgező, hanem a Kakukktojás.
A mi Tojásunk túl sok kárt okozott a családnak, érzelmi, anyagi és sajnos néha fizikai szempontból is, mire végre nagy nehezen, drámaian búcsút intett.
Hazudozások, lopások, megmérgezett kutya, random hisztik bármikor-bárhol (étterem, esküvő, baráti összejövetel, stb) és persze látványos összeomlások minden alkalommal amikor lebukott, mert Zsenikém sem tudta már sokszor követni, hogy kinek mit kamuzott.
Amikor egyik szokásos hisztije közepén azt találta mondani, hogy ő bizony nem áll szóba a családdal, meg se mukkantunk, nehogy meggondolja magát.
Azóta élünk nyugodtan.
Amennyire tudom, alig van körülötte valaki, leginkább csak az aktuális balek, akit befűz, mert bár első pillanatban bájos, előbb-utóbb mindig kimutatja a foga fehérjét.
Nálunk én vagyok a kakukktojás, más vagyok mint ők.. nekik a pénz az isten, munka, nagy ház, autók, vállalkozás. Nekem ezek nem fontosak én bringával járok, pici házat vettem direkt, mert nekem ez tetszik. Csövesnek nevezett a bátyám ami kivágta a biztosítékot nálam..és megmondtam a magamét.
Soha nem néztek semmibe.. mert nem volt sok pénzem.. és nem is érdekel a pénz.. én szeretem a szabadságomat.. és így nélkülük azt érzem, hogy én is vagyok valaki.. sokkal jobb így!.!
Ma 22-06, igen, ezt én is így gondolom. Nem vagyunk egyformàk, van, aki bàrmit elvisel, azt is, ha a földbe döngölik, egy kis csalàdi vagyonért, màs meg új vízekre evez és inkàbb eszik zsíroskenyeret, minthogy màs beletöeölje a làbàt, és ki meri mondani, ha valami bàntja, kiàll magàért, és kiszakad a mérgező környezetből.
Sajnos àltalàban az emberek nem mernek visszaszólni, vagy nem mernek lépni, aki lelép, arra titokban féltékenyek a bàtorsàgukért.
Nemcsak azoknak kell feldolgozni, vagy kellene, akiket otthagynak, hanem annak is fel kell, aki így dönt. Nem könnyű hàtat fordítani mindennek és új életet kezdeni, nagyon nem, éppen emiatt nem hinném, hogy pont a gyenge ember teszi ezt, vagy olyan, aki nem tud gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!