Mit kezdjek ezzel a helyzettel? Szinte egyidős vagyok a párom gyerekével
Én 18 éves vagyok, a barátom pedig 35. Tudom ez már eleve lehet hogy valakinek nem szimpatikus, de minket nem zavar a korkülönbség, azért vagyunk együtt mert nagyon jól összeillünk, lelkiekben is passzolunk, örülök hogy egymásra találtunk.
Viszont az a probléma hogy van egy lánya, aki 16 éves. Nagyon fiatalok voltak amikor megszületett, nem tervezték de, úgy gondolták hogy ha már így alakult akkor megpróbálnak egy család maradni. Ez sajnos nem sikerült, pár év után szétmentek. Az anyával nincs baj, persze először ő is méregetett hogy mit akar tőlem a barátom, de mostmár megbékélt.
A lánya viszont nagyon nem bír, talán érthető okokból, és nekem is elég kínos a helyzet hogy ilyen kevés év van közöttünk.
Ti mit kezdenétek ezzel? Megpróbálnátok vele jól kijönni, vagy kerülnétek? Mármint persze az az érdekem hogy jóban legyünk csak nem tudom hogy hogy viszonyuljak hozzá, mint egy barátnőhöz? Csak akkor meg olyan fura hogy találkozom egy barátnőmmel aki apának hívja a páromat.
Akiket én ismerek, ott is majdnem egyidősek. A pasi lánya 21, a barátnője 24. Eddig kétszer tépték meg egymást. Képtelenek egy légtérben tíz percet kibírni anyázás nélkül.
Ez is egy forgatókönyv.
Szia csajszi!
17 éves vagyok a párom 32!
El se olvastam inkább a kommenteket..
TARTS KI MELLETTE! Csak ennyit akarok mondani. Ha tényleg szereted márpedig szerintem igen ne aggasszon a lánya. Veled van, téged szeret. Teljesen megértelek.
A lányával szerintem csinálj valami közös programot otthon főzzetek pl.
Nem fogja fel még a dolgot de az idő tényleg mindenre gyógyir. Anyuka ezért fogadott már el mert van gógyija tudja hogy nem tehet semmit. Erre a leányka is rá fog jönni. Nem érti ő még ezt talán nem is fogja átélni. Az igaz szerelem mindent felülmúl. Tarts ki még!
Esetleg kérd meg a párod hogy beszélgessen el a lánya fejével. Ha szorul a hurok nincs más kiút és ha olyan az anyuka tudtok normálisan beszélni kérd meg őt is hogy valahogy értesse meg vele a helyzetet. Nem ők vannak ebbe a kapcsolatba hanem ti. Ennyire egyszerű. Remélem tudtam segíteni :*
A korkülönbség nem lenne gond pici szívem. A nagyim 18 évvel volt fiatalabb papónál. Gyönyörű, csendes, jó életet éltek nagy szeretetben, 4 gyerekük lett, mind nagyszerű ember magasan iskolázva.
A gond a lánya. Soha nem lesz jó a kapcsolatod vele, bárki bármit mond nem fogod tudni kikerülni, mivel a lánya marad.
Én a helyedben inkább más után néznék.
A kapcsolatokban vannak hullámvölgyek, az egyikben aztán jobban fog rá hallgatni mint rád, és kész a szétválás. Biztos hogy ezt akarod mondjuk 7 év múlva? Érdemes ennyi időt elpazarolni?
Gond az is, hogy a korodhoz illő jobb partik hamar elfogynak, aztán a selejt marad. Itt nem az anyagiakra, hanem intelligenciára, szeretni tudásra gondolok. Az anyagi nem lesz gond ha jó képességei vannak. De persze neked is jónak kell lenni ezekben. Ha nem vagy elég jó, fel kell tudni hoznod magad. De ha ezt az időt rá költöd, nem lesz miből válogassál, vagy maradhatsz egyedül. Az ilyen fiúk 24-25 éves korig megnősülnek. Előtte persze 2év járás. Ez azt jelenti, hogy 22-23 éves korig van időd megfogni a legjobbat. Szóval jól gondold meg az eljövő 1-2 éved. Hamar elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!