Mit kezdjek ezzel a helyzettel? Szinte egyidős vagyok a párom gyerekével
Én 18 éves vagyok, a barátom pedig 35. Tudom ez már eleve lehet hogy valakinek nem szimpatikus, de minket nem zavar a korkülönbség, azért vagyunk együtt mert nagyon jól összeillünk, lelkiekben is passzolunk, örülök hogy egymásra találtunk.
Viszont az a probléma hogy van egy lánya, aki 16 éves. Nagyon fiatalok voltak amikor megszületett, nem tervezték de, úgy gondolták hogy ha már így alakult akkor megpróbálnak egy család maradni. Ez sajnos nem sikerült, pár év után szétmentek. Az anyával nincs baj, persze először ő is méregetett hogy mit akar tőlem a barátom, de mostmár megbékélt.
A lánya viszont nagyon nem bír, talán érthető okokból, és nekem is elég kínos a helyzet hogy ilyen kevés év van közöttünk.
Ti mit kezdenétek ezzel? Megpróbálnátok vele jól kijönni, vagy kerülnétek? Mármint persze az az érdekem hogy jóban legyünk csak nem tudom hogy hogy viszonyuljak hozzá, mint egy barátnőhöz? Csak akkor meg olyan fura hogy találkozom egy barátnőmmel aki apának hívja a páromat.
Azt nem veszed figyelembe, hogy egy 35 évesnek már eléggé kialakult ízlése van.
Teszem azt, ő 18 éves kiscsajokra hajt. És amíg működik a bögyörő, és tudja pénzelni a sunikat, addig ő 18 éveseket tart majd. (Tudod, ez olyan, mikor az ember 2 -3 évente lecseréli az autóját egy újabb modellre.)
Azt is el tudom képzelni, hogy a 16 éves lánya látott már néhány "modellváltást."
(De semmi gond, első csere alkalmából a kocsi még szalonba megy, aztán egyre kijjebb a városból, valami lepukkant autósudvarba, aztán kitesz rá egy cédulát a nepper: használt autóját akár járásképtelen állapotban megvásárolnám. Na, az a bontós ügynöke, brrr...
:D
"Naivnak tűnhetek, de így látatlanban nem tudjátok hogy milyen kapcsolat van közöttünk."
Azért nagy pénzeket mernék tenni arra, hogy 10 év múlva emlegetni sem fogod ezt a faszit...
Nagyon érdekes, hogy mindenki hülye aki megmondja, hogy ennek a csávónak csak az új fiatal rüfke vagy, akit hülyíteni tud, de persze te "felnőtt vagy", "ismered a párodat meg a kapcsolatodat" csak a lányával nem tudsz mit csinálni...
Nem a lanyának a haverjaként kéne viselkedned, hanem egy női példaképkent, vagy anyaként de ezt a korodnál és a tapasztalatlanságodnál fogva nem tudod megtenni. A pasas csupa piros zászló: az 1. házassága borult, és x év után 35 évesen ott tart hogy a 16 éves lánya mellett 18 éves naiv kislányokat szédít, mert jó a fiatal muffba rakni, meg mert egy komoly, korabeli nő képtelen komolyan venni. - minden arra utal, hogy nem tanult a hibájából...
De cáfolj rám, majd amikor te 28 leszel ő meg 45 írd meg hogy milyen elvalaszthatatlanok vagytok és mennyire dúl mindkettőtökben a szerelem... Mert ha így lesz akkor majd a lánya is el fog téged fogadni az apja párjaként.
Kérdező: ne hallgass ezekre a rosszindulatú és mérgező okoskodásokra -mintha a világnak lenne egy egyen sugarú rendező elve- ha boldog vagy, az számít egyedül. :)
Érdemes volna megbeszélnetek a lánnyal, hogy mi okozza a konfliktust, ö mit szeretne, te mit szeretnél. Egy kapcsolat sosem egy emberen múlik, de mindig lehet találni megfelelö megoldást.
Ehhez javaslom Dr. Marshall Rosenberg könyveit és videóit, egészen máshogy is lehet kommunikálni, mint ahogy azt az emberek jelentős része gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!